Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Moment istoric la Telekom Sport! Legendarul Savicevic şi fostul mare atacant, Marco Simone, mesaje pentru Răducioiu: ”Bomber, nu am uitat de tine!”

VIDEO Moment istoric la Telekom Sport! Legendarul Savicevic şi fostul mare atacant, Marco Simone, mesaje pentru Răducioiu: ”Bomber, nu am uitat de tine!”

Special

Comentarii

Fostul mare internaţional român, Florin Răducioiu (50 de ani), i-a inclus, în cadrul rubricii ”Amintirile lui Răducioiu”, de la Telekom Sport, pe Dejan Savicevic şi Marco Simone în 11-le ideal al jucătorilor alături de care a evoluat în cariera sa. Cei doi, au avut mesaje speciale pentru unul dintre cei mai importanţi atacanţi din istoria fotbalului românesc.

Dejan Savicevic şi Marco Simone, mesaje speciale pentru Florin Răducioiu, prin intermediul Telekom Sport

Telekom Sport v-a obişnuit în ultima perioadă cu mesaje speciale din partea unor legende ale fotbalului, toate prezentate în cadrul emisiunii Euro Center. De la Franco Baresi la Jean Pierre Papin, foştii mari fotbalişti au avut mesaje emoţionante pentru fostul lor coechipier, Florin Răducioiu (50 de ani), cel care i-a inclus în echipa ideală a fotbaliştilor alături de care a evoluat în ilustra sa carieră.

Fostul mare internaţional român şi-a creionat cu ajutorul Telekom Sport un ”11” de senzaţie din rândul foştilor săi coechipieri. Pentru că în cei 13 ani pe care i-a jucat în străinătate, la formaţii precum Bari, AC Milan, Verona, Brescia, AS Monaco, Stuttgart, West Ham sau Espanyol, Răducioiu a avut şansa să joace umăr la umăr cu unii dintre cei mai mari jucători ai planetei, dar şi cu viitori mari antrenori ai Europei.

În cadrul emisiunii de luni, 15 decembrie, fostul atacant al naţionalei României, i-a ”titularizat” pe Dejan Savicevic şi Marco Simone, fotbalişti care nu mai au nevoie de nicio prezentare, şi care au evoluat alături de Răducioiu la AC Milan.

Supranumit ”Il Genio”, Dejan Savicevic a fost probabil unul dintre cei mai mari jucători pe care Estul Europei fotbalistice i-a dat sportului rege. Decarul fantezist al lui AC Milan a fost, se spune, jucătorul pe care Silvio Berlusconi, l-a iubit cel mai tare. Legendarul sportiv s-a declarat onorat de includerea sa în 11-le ideal al lui Răducioiu şi a trimis prin intermediul Telekom Sport un mesaj emoţionant: ”Salutare, Florin! Sunt onorat că m-ai selectat în echipa ta ideală, mai ales că ai jucat cu o mulţime de campioni la echipele de club şi la naţională. Îmi amintesc de tine pentru că ne-am văzut în acel an la Castelanza şi îmi amintesc acel gol marcat cu Porto, în Champions League. Îţi urez tot binele şi îţi transmit multe salutări din Muntenegru”

Dejan Savicevic a jucat timp de şase ani la AC Milan, pentru care a strâns 144 de meciuri şi 35 de goluri. A cucerit trei titluri de campion în Serie A, dar şi Cupa Campionilor cu Steau Roşie Belgrad, respectiv Liga Campionilor cu AC Milan. ”A fost un geniu al fotbalului. Asta simţeai când atingea mingea. Mişcările sale, driblingurile, pasele ... ceva absolut incredibil. Cam ceea ce face Messi astăzi, dar cu mult mai mult stil, flair şi eleganţă. Nu am văzut niciodată în viaţa mea un asemenea talent” mărturisea Vladimir Cvetkovic, unul dintre cei mai importanţi oameni din conducerea clubului Steaua Roşie în anii 80 şi 90.

La rândul său, Marco Simone (51 de ani), fost atacant la AC Milan, PSG sau AS Monaco, a ţinut să-i transmită şi el un mesaj lui Florin Răducioiu, cu care a jucat atât la Milan cât şi în Franţa: ”Salut, bomber! Sunt Marco! Îţi trimit un mesaj în timp ce conduc, ceea ce nu este foarte educativ, dar am avut foarte multă treabă în ultima perioadă pentru că pregătesc un nou proiect sportiv. Dar nu am uitat de tine. Vreau să te îmbrăţişez, nu ne-am mai auzit de ceva timp. Văd că ai devenit om de televiziune, ai vorbit bine despre mine prietenilor tăi. Îţi doresc tot binele. În primul rând eşti o persoană fantastică, iar în al doilea rând am petrecut momente frumoase împreună, atât la Milan, cât şi la Monaco. Te îmbrăţişez iar dacă acest filmuleţ nu îţi place o să-ţi trimit altul de la birou. O îmbrăţişare mare şi să stii că eşti mereu în gândurile mele. Sunt tot eu. Am uitat să îi salut pe imenşii suporteri din România, foarte pasionaţi de fotbal, cu echipe mari. România este o naţională importantă. O mare îmbrăţişare şi mult mult noroc pentru tot fotbalul românesc şi pentru toţi suporterii. Sper ca într-o zi să antrenez în România. Lansez un apel, dacă există vreun preşedinte care are curaj şi vrea să facă ceva diferit, eu sunt pregătit. O îmbrăţişare!” a spus Simone.

Fost atacant, Marco Simone a jucat şi în naţionala Italiei, iar din 2011 s-a apucat de antrenorat. Ca fotbalist, Marco Simone a cucerit patru titluri de campion în Italia şi unul în Franţa. În 1998 a fost declarat cel mai bun jucător din Ligue 1, iar în 1997-1998 şi 1999-2000 a fost desemnat cel mai bun jucător străin din campionatul francez. Este câştigător de UEFA Champions League cu AC Milan şi a fost inclus în AC Milan Hall of Fame. 

Afla mai multe despre: florin răducioiudejan savicevicmarco simone 

viewscnt
Articole similare