Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Amendă de 20.000 de lei primită de Mititelu din partea Comisiei de Disciplină a FRF! Marica, de asemenea sancţionat. Care sunt motivele

Amendă de 20.000 de lei primită de Mititelu din partea Comisiei de Disciplină a FRF! Marica, de asemenea sancţionat. Care sunt motivele

Fotbal intern

Comentarii

Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a decis sancţiuni pentru Adrian Mititelu şi Ciprian Marica, după sesizări ale Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Deciziile în cele două cazuri:

Admite sesizarea reclamantei Comisiei Centrale a Arbitrilor În temeiul art. 12, 14 bis şi 15 raportat la art. 52.2.b din RD al FRF, pârâtul Adrian Mititelu se sancţionează cu Avertisment şi penalitate de 20.000 lei.

Admite sesizarea reclamantei Comisiei Centrale a Arbitrilor În temeiul art. 12, 14 bis şi 15 raportat la art. 52.5 din RD al FRF, pârâtul Ciprian Marica se sancţionează cu Avertisment şi penalitate de 5000 lei.

La Comisia de Disciplină şi Etică s-a depus de către CCA şi o sesizare care l-a vizat pe Ioan Varga (CFR Cluj), însă aceasta a fost respinsă ca neîntemeiată. În cazul altei sesizări împotriva lui Varga, cazul a fost amânat pentru 17 mai.

Tot la 17 mai au termen şi cazurile unor sesizări ale CCA împotriva lui Gigi Becali şi Mihai Stoica, de la FCSB.

Marica a primit amenda de 5.000 de lei pentru mai multe comentarii critice la adresa arbitrajului, în timp ce Mititelu a primit o sancţiune de patru ori mai drastică din cauza unor acuzaţii la adresa lui Gabriel Bodescu, secretar general adjunct al FRF.

Andrei Chivulete e omul Federaţiei! E omul lui Gabi Bodescu, mâna dreaptă a lui Burleanu! Iar meciul de la Sepsi a fost programat să se întâmple, deci a fost sută la sută făcătură.

Bine, asta mi-e greu să o dovedesc, dar sunt indicii. Tot ce pot să vă spun este că arbitrajul este al lui Bodescu şi că el face pe mironosiţa.

Părerea mea este că sunt multe chestii despre care Burleanu habar nu are”, declara Mititelu, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: ciprian marica 

viewscnt
Articole similare