Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Talpan vrea să dea lovitura! Ce doreşte să facă la CSA Steaua | EXCLUSIV

Talpan vrea să dea lovitura! Ce doreşte să facă la CSA Steaua | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

În urma retrogradării şocante a echipei de baschet a CSA Steaua din Divizia A, Florin Talpan a fost contactat de Orange Sport pentru o reacţie şi a dezvăluit că astfel de eşecuri stau la baza dorinţei sale de a deveni noul comandant al clubului.

Pe lângă scandalurile constante în care este implicată echipa de fotbal a CSA Steaua, acum şi formaţia de baschet a intrat în atenţia publicului, după o contraperformanţă incredibilă.

Deşi aveau ca obiectiv calificarea în play-off, ”militarii” au ajuns să retrogradeze din divizia A, în urma unei serii neverosimile cu Laguna Sharks, pe care au condus-o cu 2-0.

”Îmi doresc să devin comandatul clubului Steaua”

Într-o primă reacţie pentru Orange Sport, Florin Talpan i-a făcut praf pe cei care se ocupă de secţia de baschet a Stelei şi le-a transmis acestora că ar trebui să demisioneze de îndată din funcţie.

În plus, juristul de la CSA a dezvăluit că are în vizor postul de comandant al clubului, după ce mandatul lui Răzvan Bichir a ajuns la sfârşit, pe 1 aprilie 2023, acesta urmând să iasă la pensie.

Talpan a afirmat că ”ruşini” precum cea suferită de Steaua la baschet stau la baza dorinţei sale de a prelua conducerea CSA, fiind de părere că le poate readuce ”militarilor” performanţele din perioada comunistă.

Talpan vrea să dea lovitura la CSA Steaua

E o ruşine că s-a ajuns aici (n.r. să retrogradeze echipa de baschet). De asta îmi doresc să devin comandatul clubului Steaua şi să fiu înaintat la gradul de general al Armatei Române, pentru a curăţa tot răul din cadrul clubului.

Domnul Gavrilă, care era comandant, cu care am ţinut legătură, se subordona doar ministrului Apărării Naţionale şi lui Valentin Ceauşescu şi uitaţi-vă ce rezultate au fost”, a declarat Florin Talpan, pentru Orange Sport.

La momentul actual, conform Prosport, vicepreşedintele şi colonelul Teodor Florin Popa ar fi cel care asigură comanda clubului, până când va fi numit un nou comandant.

Totuşi, potrivit surselor Orange Sport, Talpan nu ar fi luat în calcul de decidenţi, din pricina faptului că nu deţine experienţă din punct de vedere sportiv.

Material de: Răzvan Ionaşcu şi Radu Secoşan

Afla mai multe despre: florin talpan 

viewscnt
Articole similare