Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Voi solicita să ne accepte în Liga 1 şi sunt sigur că voi câştiga”. Talpan vrea să dea în judecată FRF şi anunţă că Steaua va putea promova: ”Burleanu trebuie să răspundă”

”Voi solicita să ne accepte în Liga 1 şi sunt sigur că voi câştiga”. Talpan vrea să dea în judecată FRF şi anunţă că Steaua va putea promova: ”Burleanu trebuie să răspundă”

Steaua

Comentarii

Juristul lui CSA Steaua, Florin Talpan, a anunţat că plănuieşte să dea în judecată FRF, în urma motivării publicate de ÎCCJ, în cazul FCSB / CSA Steaua. Acesta consideră că preşedintele Răzvan Burleanu ”trebuie să răspundă în faţa legii” pentru situaţia în care se regăsesc ”militarii”.

Procesul dintre FCSB şi CSA Steaua a ajuns la rejudecare, a anunţat ÎCCJ, în urmă cu o lună şi jumătate. Concret, acesta o va lua de la capăt, la Curtea de Apel.

Ambele părţi au pretins iniţial că verdictul anunţat la avantajează, însă, în cele din urmă, cei de la CSA ar fi cei cărora li s-a dat parţial dreptate prin motivarea anunţată.

Din verdictul celor de la ÎCCJ, reiese că CSA are palmaresul până în 1998 şi că nici nu ar fi existat vreun moment în care să nu îl mai fi avut.

Talpan vrea să dea în judecată FRF

În acest context, Florin Talpan plănuieşte să îi dea în judecată pe FRF şi Răzvan Burleanu, pentru faptul că FCSB încă se află în Superligă, deşi ar fi acolo ”ilegal”.

Noi suntem un brand. Deţinem Cupa Campionilor Europeni, palmaresul este la noi. S-au creat abuzuri, iar FRF trebuie să răspundă pentru ce s-a întâmplat cu CSA Steaua.

Conform motivării ÎCCJ, s-a stabilit că FCSB nu este continuatoarea, dar ea joacă în Liga 1. Pentru asta, domnul Burleanu trebuie să răspundă în faţa legii! Cum să câştige FCSB campionatul?

Ei sunt ilegal în Liga 1. Vreau să se vadă clar că FCSB nu este continuatoarea. Voi da în judecată Federaţia Română de Fotbal pentru foarte multe nereguli. Voi face în aşa fel încât să nu dureze foarte mult procesul”, a declarat Florin Talpan, pentru Fanatik.

”Voi solicita să ne accepte în Liga 1 şi sunt sigur că voi câştiga”

Juristul de la CSA a fost apoi întrebat de avizele negative primite de propunerea făcută de Vasile Dîncu în privinţa Legii Sportului şi a replicat, halucinant, că este sigur că o va duce pe Steaua în Superligă.

Sunt oameni cu funcţii politice în minister care trebuiau să susţină această propunere legislativă, să nu primească avize negative. Voi solicita ca Federaţia să ne accepte în Liga 1 şi sunt convins că voi câştiga.

Performanţele obţinute de mine sunt foarte mari şi trebuie văzute. Domnul Dîncu a vrut să îşi facă campanie electorală şi nu a făcut demersurile care trebuiau”, a mai spus Talpan.

Afla mai multe despre: florin talpan 

viewscnt
Articole similare