Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prepeliţă a dat verdictul în cazul luptei la titlu! Fostul jucător al FCSB a dezvăluit numele echipei pe care o vede campioană: ”E o reţetă de succes” | EXCLUSIV

Prepeliţă a dat verdictul în cazul luptei la titlu! Fostul jucător al FCSB a dezvăluit numele echipei pe care o vede campioană: ”E o reţetă de succes” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În cadrul unui interviu exclusiv acordat pentru Orange Sport, Andrei Prepeliţă (37 de ani) a vorbit despre lupta la titlu şi a dezvăluit numele echipei pe care o vede devenind campioană la finalul acestei stagiuni. Fostul mijlocaş al FCSB nu crede foarte mult în şansele fostei sale echipe

Cu doar trei etape rămase din această ediţie a play-off-ului, numai trei puncte o despart pe Farul Constanţa de principala contracandidată la titlu, FCSB.

Liderul are şi avantajul înjumătăţirii, astfel că o clasare la egalitate de puncte cu vicecampioana tot i-ar asigura titlul lui Gică Hagi şi jucătorilor săi.

”E un proiect frumos acolo, o reţetă de succes”

În acest context, în teorie, Farul ar putea pierde meciul direct cu FCSB şi tot câştiga campionatul, atât timp cât egalează rezultatele roş-albaştrilor din celelalte meciuri.

Chiar şi aşa, Gigi Becali însă visează că echipa sa va reuşi să cucerească un prim titlu după opt ani şi consideră că vicecampioana are prima şansă la trofeu, datorită programului.

Andrei Prepeliţă nu este, însă, de acord cu patronul FCSB. Fostul mijlocaş al echipei roş-albastre a desemnat-o pe Farul favorită la câştigarea trofeului.

Într-un interviu pentru Orange Sport, fostul jucător al vicecampioanei a recunoscut că este de părere că ”marinarii” au proma şansă la titlu, graţie jocului mai bun prestat şi clasamentului.

Prepeliţă a dat verdictul în cazul luptei la titlu

Farul are prima şansă, mai ales după jocul prestat, Farul nu e doar o echipă care doar atacă, Farul reacţionează foarte bine când pierde mingea.

Cred că au condus aproape tot campionatul şi au avut mult mai multe puncte la finalul sezonului regular. E un proiect frumos acolo, domnul Hagi e un antrenor foarte bun, e o reţetă de succes”, a declarat Andrei Prepeliţă, pentru Orange Sport.

În ultimele trei etape rămase din acest sezon, FCSB urmează să le mai înfrunte pe CFR Cluj, pe teren propriu, pe Farul Constanţa, în deplasare, şi pe Rapid, tot pe teren propriu.

De cealaltă parte, liderul mai are, pe lângă confruntarea cu roş-albaştrii, din a noua rundă, dueluri cu Universitatea Craiova, în deplsare, şi cu CFR Cluj, tot pe teren străin.

Partida care va deschide etapa a opta a play-off-ului este cea dintre Rapid şi Sepsi, care se vede, vineri, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: andrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare