Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş în fotbalul european! O adversară a CFR-ului din Conference League, deposedată de titlu după ce a trucat mai multe meciuri, mituind adversarele

Scandal uriaş în fotbalul european! O adversară a CFR-ului din Conference League, deposedată de titlu după ce a trucat mai multe meciuri, mituind adversarele

Fotbal

Comentarii

Şahtior Soligorsk, echipa întâlnită şi învinsă de CFR Cluj în al treilea tur preliminar al Conference League în acest sezon, a fost deposedată de titlul câştigat în ultimul sezon, după ce a fost găsită vinovată de trucare de meciuri.

Scandal uriaş în fotbalul european

Formaţia Şahtior Soligorsk a fost găsită vinovată de trucare de meciuri şi a fost deposedată de titlul naţional obţinut în Belarus în sezonul trecut, a anunţat Federaţia Belarusă de Fotbal (BFF), potrivit Reuters.

În plus, echipei i s-au retras 30 de puncte în acest sezon şi i se vor retrage 20 de puncte în sezonul viitor, BFF constatând că oficiali ai clubului au organizat trucarea unor partide şi au oferit ilegal bani altor echipe din campionat.

Alte două cluburi, Energetik-BGU Minsk, locul doi în sezonul trecut, şi Belshina Bobruisk, au fost depunctate pentru implicarea în trucarea meciurilor.

Bate Borisov va lua locul echipei Şahtior Soligorsk în preliminariile ediţiei viitoare a Ligii Campionilor. Sezonul de fotbal în Belarus se desfăşoară din martie până în noiembrie.

Anul trecut, în august, CFR Cluj a întâlnit Şahtior Soligorsk în turul trei preliminar al Conference League, scor 0-0 în tur şi scor 1-0 în retur. Clujenii s-au calificat în play-off după rezultatele cu Şahtior.

Afla mai multe despre: şahtior soligorsk 

viewscnt
Articole similare