Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai inspirată schimbare de antrenor din acest sezon al Superligii? Cuvinte la superlativ despre un tehnician din play-out: ”Nu estima nimeni asta” | EXCLUSIV

Cea mai inspirată schimbare de antrenor din acest sezon al Superligii? Cuvinte la superlativ despre un tehnician din play-out: ”Nu estima nimeni asta” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mai multe echipe din Superligă şi-au schimbat antrenorul în acest sezon, unele chiar de mai multe ori, dar mutarea care l-a impresionat cu adevărat pe Andrei Vochin a fost cea făcută de Petrolul. În direct la Orange Sport, oficialul FRF a vorbit la superlativ despre Florin Pîrvu (48 de ani).

După o primă parte a sezonului extrem de grea, marcată de probleme financiare grave şi scandaluri, lucrurile par să fi intrat pe un făgaş normal la Petrolul Ploieşti.

Noul acţionariat a asigurat o oarecare stabilitate clubului, iar ”lupii galbeni” şi-au asigura deja locul în Superligă şi pentru sezonul viitor, fiind pe primul loc în play-out, cu două etape rămase.

”Nu estima nimeni că Petrolul va fi pe primul loc în play-out”

La un moment dat, spre începutul acestui an, părea că cei de la Petrolul ar putea avea emoţii în privinţa retrogradării, dar rezultatele excepţionale din play-out au adus liniştea la Ploieşti.

În opinia lui Andrei Vochin, un mare merit i se datorează lui Florin Pîrvu, tehnicianul instalat de prahoveni pe 8 februarie, în locul finului său, Nae Constantin, care şi-a dat demisia.

Tehnicianul echipei U19 a Henan Songshan Longmen, din China, înainte de a semna cu Petrolul, Pîrvu nu dispunea de un CV impresionant, dar conducerea a ales să aibă încredere în el.

Iar decizia a dat cu adevărat roade, aspect remarcat şi de Vochin, care a vorbit la superlativ despre antrenorul de 48 de ani şi munca reuşită de acesta la Ploieşti.

Cea mai inspirată schimbare de antrenor din acest sezon al Superligii?

Apropo de prospeţime şi de 'new entry' (n.r. nouă intrare) în lumea asta a antrenorilor, uite, mie mi se pare că la Petrolul e singura faţă nouă care a apărut în peisaj în ultima perioadă de timp, Florin Pîrvu.

După un început mai dificil, a şi prins suita aia de meciuri cu candidatele la titlu, cred că nu estima nimeni că Petrolul va fi, la ora asta, cu două etape înainte de final, pe locul întâi în play-out.

Şi cred că o faţă nouă a adus ceva nou şi bun în fotbalul nostru”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

  • Şapte victorii, o remiză şi cinci înfrângeri a însumat Florin Pîrvu din cele 13 partide petrecute pe banca tehnică a Petrolului
  • Doar o victorie le mai trebuie ”lupilor galbeni” pentru a îşi asigura poziţia pe unul dintre primele două locuri din play-out

Afla mai multe despre: florin pîrvu 

viewscnt
Articole similare