Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pintilii a recunoscut că un fost căpitan al FCSB a fost idolul său: ”Te inspiră, jos pălăria! Era alături de fiecare orice se întâmpla” | EXCLUSIV

Pintilii a recunoscut că un fost căpitan al FCSB a fost idolul său: ”Te inspiră, jos pălăria! Era alături de fiecare orice se întâmpla” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Spre deosebire de majoritatea fotbaliştilor, Mihai Pintili (38 de ani) a avut şansa şi privilegiul de a călca pe urmele idolului său. Fostul închizător a dezvăluit, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Orange Sport, că Mirel Rădoi (42 de ani) a fost fotbalistul-exemplu pentru el.

Mihai Pintilii şi-a petrecut şase ani din carieră la FCSB, în două mandate, şi rămâne şi acum legat de clubul cu care a intrat pentru prima dată în contact în urmă cu 16 ani.

”Delegat” al vicecampioanei în prezent, după ce a fost antrenor neoficial câteva luni, fostul închizător şi-a îndeplinit visul odată cu transferul la Bucureşti, iar munca depusă în urmă cu ani buni dă şi acum roade.

Pintilii a recunoscut că Rădoi a fost idolul său

Interesant este că Pintilii, care a purtat banderola pentru FCSB o bună perioadă de timp, l-a avut ca idol pe un alt fost căpitan al echipei roş-albastre, pe Mirel Rădoi.

Cei doi s-au cunoscut când actualul ”delegat” al vicecampioanei a fost în probe la club, iar Pintilii a fost atât de impresionat de acesta, încât a ajuns să îl idolatrizeze.

Aia pentru mine a fost... atunci l-am cunoscut şi de atunci am zis că e idolul meu, ce a făcut şi cum te-a tratat... şi eram un copil, putea să zică <<du-te, mă>>, nu, tot timpul a vorbit frumos, ne-a încurajat.

Era alături de fiecare orice se întâmpla, nu exista copil sau jucător matur, nu, trebuia să îi tratăm la fel pe toţi, aşa ne-a tratat el. Şi cum era la antrenamente, cum era ca om... jos pălăria!

”Jos pălăria! Te inspiră”

Te inspiră. I-am spus şi băiatului meu: crează-ţi un idol sau uită-te la cineva care îţi place şi ia-l ca exemplu. E greu să copiezi, fiecare e unic în felul lui”, a declarat Mihai Pintilii, pentru Orange Sport.

Deşi cei doi au fost şi rămân legaţi de acelaşi club, Pintilii şi Rădoi nu au avut şansa de a juca sau de a colabora vreodată la FCSB, cel puţin până în momentul de faţă.

Fostul selecţioner a evoluat pentru echipa roş-albastră în perioada iulie 2000 - ianuarie 2009 şi a pregătit-o între iunie şi noiembrie 2015.

De cealaltă parte, Pintilii a jucat la Bucureşti între iulie 2012 şi iulie 2014, iar apoi din ianuarie 2016 până în februarie 2020, când s-a retras şi s-a alăturat staffului tehnic al echipei.

Afla mai multe despre: mihai pintilii 

viewscnt
Articole similare