Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Florin Talpan s-a enervat când a auzit că echipa de baschet a Stelei a retrogradat: ”Nu este vina mea! E o ruşine că s-a ajuns aici”

EXCLUSIV | Florin Talpan s-a enervat când a auzit că echipa de baschet a Stelei a retrogradat: ”Nu este vina mea! E o ruşine că s-a ajuns aici”

Baschet

Comentarii

Florin Talpan se declară foarte supărat după ce echipa de baschet a Stelei a retrogradat.

Echipa de baschet a Stelei a retrogradat în liga a doua după ce a fost învinsă de ultima clasată, Laguna Sharks, singura echipă privată din Divizia A.

Acest eşec a agitat foarte mult apele, mai ales că Steaua s-a bucurat de un buget de 700.000 de euro, o sumă importantă pentru o echipă de baschet.

Florin Talpan, enervat de retrogradarea echipei de baschet a Stelei

Steaua a înregistrat un eşec greu de digerat pentru un club atât de mare. Echipa de baschet a retrogradat după ce a fost învinsă de ultima clasată, Laguna Sharks.

Acest insucces l-a scos din sărite pe Florin Talpan. Juristul Stelei susţine că această retrogradare este o ruşine şi i-a cerut demisia lui Bogdan Dragoş, şeful secţiei de baschet:

”Nu este vina mea că a retrogradat echipa de baschet. Din punctul meu de vedere, cei care sunt direct implicaţi şi care sunt vinovaţi trebuie să îşi dea demisia.

E vorba de domnul Bogdan Dragoş, şeful secţiei de baschet, dar şi ceilalţi responabili din cadrul clubului.

E o ruşine că s-a ajuns aici [...] Eu m-am ocupat direct şi de secţia de baschet în 2005, iar acum această echipă fanion a clubului a retrogradat. Repet, e o ruşine, iar cei vinovaţi trebuie să plece imediat”, a declarat Florin Talpan pentru orangesport.ro.

Cum a retrogradat echipa de baschet a Stelei

Steaua s-a bătut cu Laguna Sharks pentru evitarea retrogradării, într-un sistem cel mai bun din cinci meciuri.

Echipa din Ghencea a învins în primele două partide şi nimeni nu se mai gândea la retrogradare.

Însă cei de la Laguna Sharks au revenit spectaculos şi au câştigat următoarele două partide.

În meciul decisiv, Steaua avea un avans de 3 puncte cu un minut înainte de finalul meciului. ”Militarii” au avut însă un final de coşmar şi au pierdut până la urmă cu 73-74.

Afla mai multe despre: steauaflorin talpan 

viewscnt
Articole similare