Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză de proporţii! Pintilii, ofertat să plece de la FCSB, chiar dacă nu are licenţă Pro: ”Ştie ce fel de om sunt” | EXCLUSIV

Surpriză de proporţii! Pintilii, ofertat să plece de la FCSB, chiar dacă nu are licenţă Pro: ”Ştie ce fel de om sunt” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În urmă cu puţin peste un an, Mihai Pintilii (38 de ani) a primit o ofertă de a pleca de la FCSB, dar a decis să o refuze. Edi Iordănescu (44 de ani) a încercat să îl ”ademenească” la naţională, dar negocierile au picat din cauza lipsei licenţei.

Mihai Pintilii a declanşat un scandal monstru în acest sezon al Superligii, doar prin simpla sa prezenţă pe banca tehnică a celor de la FCSB, în condiţiile în care nu dispune de licenţa Pro.

”Delegatul” vicecampioanei a fost suspendat de FRF şi s-a aflat la mijlocul unui război între roş-albaştri şi şeful Şcolii Federale de Antrenori, Lucian Burchel.

”Ştie ce fel de om sunt şi îi mulţumesc”

Lucrurile s-au liniştit în ultima perioadă, mai ales după aducerea lui Elias Charalambous pe banca tehnică, iar, acum, Pintilii a dezvăluit o altă oportunitate ratată din cauza lipsei licenţei.

În urmă cu un an şi câteva luni, în momentul sosirii lui Edi Iordănescu la echipa naţională, noul selecţioner a încercat să îl ”ademenească” pe ”Pinti” alături de el.

”Delegatul” FCSB-ului nici nu a stat pe gânduri şi a refuzat oferta, întrucât nu voia să provoace scandalul pe care avea oricum să îl provoace un an mai târziu, dar în alt context.

Pintilii a primit o ofertă să plece de la FCSB, chiar dacă nu deţine licenţa Pro

A fost o discuţie, am vorbit, îi mulţumesc pe această cale lui Edi că s-a gândit la mine, nu s-a putut, FRF spunând că nu am licenţă, ceva normal şi logic. Sper să rezolv cu licenţele, să fiu...

(n.r. te-ai gândit vreo secundă să te duci?) Era foarte greu să mă duc, pentru că iar se punea presiune, iar se vorbea că nu am licenţă şi atunci pentru ce să... naţionala are nevoie de linişte.

Naţionala... dacă nu ai linişte şi un grup bun, un staff care să lucreze pentru jucători, e foarte greu, fiind presiune din partea publicului. La naţională trebuie să ai rezultate, nu te ţine nimeni altfel.

Şi atunci, toată lumea are aşteptări şi nu era un moment bun pentru mine să plec, nefiind... chiar dacă Edi mă cunoaşte foarte bine, mă ştie de la Pandurii, ca jucător, după aia m-a prins aici.

Ştie ce fel de om sunt şi îi mulţumesc pe această cale, dar nu era momentul pentru mine”, a declarat Mihai Pintilii, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai pintilii 

viewscnt
Articole similare