Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat când Pintilii şi Burchel s-au întâlnit la cursurile şcolii de antrenori. Gest neaşteptat venit de nicăieri | EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat când Pintilii şi Burchel s-au întâlnit la cursurile şcolii de antrenori. Gest neaşteptat venit de nicăieri | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Antrenorul de la FCSB, Mihai Pintilii, a făcut lumină în ce înseamnă acum relaţia cu Lucian Burchel, şeful şcolii de antrenori, după lunile tensionate în care părţile au avut o dispută în privinţa băncii tehnice a echipei bucureştene. De asemenea, Pintilii şi-a prezentat scuzele pentru ieşirea nervoasă la adresa lui Burchel, de după Hermannstadt - FCSB, 0-1, în Superligă.

Unde se vor întâlni Mihai Pintilii şi Lucian Burchel, după scandalul din jurul FCSB

Venirea lui Elias Charalambous la FCSB, cu licenţa Pro, a dus la detensionarea situaţiei dintre FCSB şi FRF. Însă, timp de mai multe săptămâni cele două părţi s-au concentrat în jurul lui Mihai Pintilii, cel care a putut antrena în linişte FCSB doar 30 de zile după plecarea lui Nicolae Dică. 

Au urmat săptămâni de tensiune, cu Leo Strizu şi Mihai Pintilii, ultimul fiind analizat cu mare atenţie de FRF, care nu i-a permis să dea indicaţii în timpul meciurilor. 

Mai mult, Mihai Pintilii chiar a fost suspendat de FRF, însă lucrurile au revenit la normal în ultima perioadă. 

Antrenorul de la FCSB s-a destănuit într-un interviu acordat Orange Sport, în care a vorbit despre interacţiunea cu Lucian Burchel de la cursurile şcolii de antrenori. 

Mai mult, Mihai Pintilii a prezentat public scuze pentru ieşirea la adresa lui Lucian Burchel, de la începutul acestui an, după victoria FCSB de la Sibiu, contra lui Hermannstadt. 

"(n.r. - despre răbufnirea de după deplasarea la Sibiu) Da, am răbufnit aiurea, pentru că mi s-a părut, că acum nu mi se mai pare, că e prea mult tam tam pentru nimic. Mi-am cerut scuze, îmi cer şi acum. Din păcate, am greşit atunci. 

Din federaţie am vorbit cu Mihai Stoichiţă. Mi-a zis să mă apuc de şcoală, să urmez lucrurile normal. Sunt înscris la şcoala de antrenori (n.r. - pentru carnetul de antrenor)", a declarat Mihai Pintilii, într-un interviu acordat Orange Sport. 

Mihai Pintilii şi Lucian Burchel se întâlnesc din nou, după ce se termină sezonul: "Am greşit eu şi înseamnă că-mi asum asta

"Acum, după terminarea campionatului, am trei săptămâni de cursuri la şcoală. Şi la şcoală nu am discuţii personale cu el (n.r. - cu Lucian Burchel)

(n.r. - la cursuri) N-am discuţii personale cu el (n.r. - cu Lucian Burchel). La şcoală vorbesc doar despre ce trebuie să învăţăm şi ce ne predă. La început ne-a rugat pe mine, Săpunaru şi Herea să ne înscriem pentru carnetul de antrenor, ca să intrăm în normal cu licenţele din Moldova. Asta înainte (n.r. - de dispută), după am mai avut discuţii la şcoală, dar acum... Probabil mă voi întâlni cu el, voi sta de vorbă cu el, că doar nu suntem...

Mi-am cerut scuze (n.r. - în interviu faţă de ieşirea la adresa lui Lucian Burchel). Înseamnă că am greşit eu şi înseamnă că-mi asum asta, nu? Dacă va dori să vorbească cu mine. Dacă nu va dori, nu e nicio problemă pentru mine", a adăugat antrenorul de la FCSB, Mihai Pintilii, pentru Orange Sport. 

Însă, cu câteva luni în urmă Lucian Burchel spunea că Mihai Pintilii şi-a pierdut controlul, în timp ce Mihai Pintilii a susţinut că Lucian Burchel încearcă să-şi facă un nume de pe urma scandalului

Afla mai multe despre: mihai pintiliilucian burchelfcsbscoala de antrenorgigi becali 

viewscnt
Articole similare