Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid nu a renunţat la transferul lui Kylian Mbappe. Anunţul presei din Anglia

Real Madrid nu a renunţat la transferul lui Kylian Mbappe. Anunţul presei din Anglia
Comentarii

Presa din Anglia anunţă că Real Madrid pregăteşte un nou proiect ”galactic”, începând cu anul 2024.

Conform ”The Telegraph”, principalele ţinte ale lui Florentino Perez sunt englezul Jude Bellingham (Borussia Dortmund) şi Kylian Mbappe (PSG).

Kylian Mbappe, la Real Madrid?

Dacă despre Jude Bellingham se cunoaşte faptul că se află în negocieri avansate cu Real Madrid, este cu adevărat surprinzător interesul madrilenilor pentru Kylian Mbappe, cel care a refuzat-o vara trecută pentru banii şeicilor qatarezi.

Fanii celor de la Real Madrid nu au digerat prea bine eşecul transferului lui Kylian Mbappe şi i-au transmis preşedintelui Florentino Perez să nu mai încerce aducerea sa, iar acesta părea că se va conforma.

Cu toate acestea, englezii anunţă că planul aducerii lui Kylian Mbappe nu a fost abandonat, ci doar amânat, până în 2024.

Kylian Mbappe a semnat un nou contract cu PSG, până în vara lui 2025, însă este bine cunoscut faptul că atacantul francez nu se simte pe deplin mulţumit la Paris.

Fotbalistul de origine cameruneză şi-ar dori să lupte pentru Liga Campionilor an de an, iar în acest moment, doar Real Madrid este o astfel de echipă.

  • 180 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kylian Mbappe, conform transfermarkt.de.
  • 120 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Jude Bellingham, conform transfermarkt.de.

”Balonul de Aur” din 2022, Karim Benzema, se află pe finalul carierei, iar Florentino Perez simte că acesta are nevoie de un înlocuitor pe măsură. 

În concepţia sa, doar jucători l-ar putea înlocui cu brio pe Karim, în acest moment: Erling Haaland şi Kylian Mbappe. 

Cum primul este intangibil la Manchester City, Perez pare ”obligat” să reia discuţiile cu Mbappe, cel care a declarat în nenumărate rânduri că visul său din copilărie este să îmbrace tricoul ”Los Blancos”.

Afla mai multe despre: kylian mbappejude bellingham 

viewscnt
Articole similare