Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cu cât pleacă mai repede la Real Madrid, cu atât mai bine e pentru el”. Kylian Mbappe, sfătuit să plece de la PSG

”Cu cât pleacă mai repede la Real Madrid, cu atât mai bine e pentru el”. Kylian Mbappe, sfătuit să plece de la PSG
Comentarii

Kylian Mbappe (24 de ani) priveşte cu jind la trofeul Ligii Campionilor, pe care l-a ratat şi-n acest sezon.

Kylian Mbappe, sfătuit să plece la Real Madrid

Fostul mare internaţional englez Jamie Carragher îl sfătuieşte pe Kylian Mbappe să plece la Paris Saint-Germain şi să semneze cât mai repede cu Real Madrid, dacă vrea să aibă şanse reale la cucerirea Ligii Campionilor în următorul sezon.

Tren anii, iar Kylian Mbappe nu mai este un simplu puşti. A adunat două finale de Cupă Mondială (una câştigată, una pierdută), plus o altă finală de Liga Campionilor (pierdută cu Bayern Munchen, scor 0-1), dar niciun un ”Balon de Aur”. 

Frustrarea francezului este mare, însă, în acelaşi timp conştientizează că are nevoie de o echipă de club competitivă, cu performanţe în Liga Campionilor, pentru a fi recunoscut drept cel mai bun fotbalist din lume, însă transformarea pare să nu poată fi posibilă la PSG. Nici acum, nici în viitorul apropiat.

Jamie Carragher: ”M-am bucurat că a fost eliminată PSG”

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în vara lui 2025, însă Real Madrid este, poate, cel mai important club din lume şi marele vis al francezului încă de când era copil. Aşadar, orice se poate întâmpla la vară.

Mbappe ar trebui să plece cât mai repede de la PSG. Nu este aproape de câştiga Liga Campionilor şi nu cred că se vor îmbunătăţi suficient de mult la anul pentru a câştiga competiţia. Cu cât pleacă mai repede la Real Madrid, cu atât va fi mai bine pentru el.

M-am bucurat că PSG a fost eliminată. Nu îmi place ce se întâmplă în jurul acestui club. Asta nu e echipă. În ultimii şapte ani, au fost eliminaţi de cinci ori în optimi. Au cheltuit mai mulţi bani decât oricine. Au cei mai buni jucători din lume şi nu pot câştiga nimic. Este genial, pentru că-ţi arată cât de mult contează să fii o echipă în adevăratul sens”, a declarat Jamie Carragher pentru CBS Sports Golaz, conform as.com.

VIDEO: Rezumat Bayern - PSG 2-0

Afla mai multe despre: carraghermbappereal madrid 

viewscnt
Articole similare