Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi şi Kylian Mbappe, corigenţi în L`Equipe. Ce note au primit starurile de la PSG după eliminarea din Liga Campionilor

Lionel Messi şi Kylian Mbappe, corigenţi în L`Equipe. Ce note au primit starurile de la PSG după eliminarea din Liga Campionilor
Comentarii

Paris Saint-Germain a fost învinsă de Bayern Munchen, scor 0-2 (0-0), miercuri seară, într-o partidă din manşa retur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor şi a părăsit competiţia.

  • Golurile bavarezilor au fost reuşite de Maxim Choupo-Moting (min. 61) şi Serge Gnabry (min. 89).

Messi şi Mbappe, printre cei mai slabi de la PSG

Aşadar, o nouă ediţie a Ligii Campionilor, o nouă ocazie pentru PSG de a ratat trofeul. Formaţia antrenată de Christophe Galtier nu a avut nicio şansă în ”dubla” cu Bayern Munchen (0-3 la general), o formaţie care şi-a dovedit superioritatea atât la Paris, cât şi Munchen, iar din acest punct nu-i mai rămâne decât lupta pentru câştigarea titlului în Ligue 1.

PSG a făcut un joc modest la Munchen, unde nu a arătat ca o echipă cu pretenţii la câştigarea trofeului. Cele mai periculoase faze nu au fost create de Messi sau Mbappe, cum ar fi fost normal, ci de fundaşul-veteran Sergio Ramos, cel care a fost în două rânduri aproape de a marca.

Jurnaliştii cotidianului francez L`Equipe nu i-au menajat deloc pe jucătorii de la PSG, după eşecul cu Bayern. Cea mai mică notă a primit-o Marco Verratti, cel care a greşit la ambele goluri marcate de nemţi - nota 2.

Nuno Mendes, cea mai mare notă de la PSG

Imediat în apropiere se situează cei mai importanţi jucători ai echipei - Lionel Messi şi Kylian Mbappe - nota 3 - inexistenţi pe ”Allianz Arena”, într-un moment în care PSG avea cea mai mare nevoie de ei.

Iată notele primite de jucătorii celor de la PSG, după eşecul cu Bayern Munchen:

  • Donnarumma – 6, Hakimi – 4, Danilo – 6, Ramos – 6, Bitshiabu – 6, Nuno Mendes – 7, Verratti – 2, Vitinha – 4, Fabian Ruiz – 5, Messi – 3, Mbappe – 3

VIDEO: Rezumat Bayern Munchen - PSG 2-0

Afla mai multe despre: l`equipemessimbappeverrati 

viewscnt
Articole similare