Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a decis viitorul lui Alex Maxim. Ce se întâmplă din vară cu jucătorul român al celor de la Beşiktaş

S-a decis viitorul lui Alex Maxim. Ce se întâmplă din vară cu jucătorul român al celor de la Beşiktaş

Stranieri

Comentarii

Alex Maxim (32 de ani) evoluează în partea a doua a acestui sezon la Beşiktaş, unul dintre cele trei mari cluburi din Istanbul. Acesta a luat decizia în privinţa mijlocaşului român.

S-a decis viitorul lui Alex Maxim. Beşiktaş a făcut lumină cu privire la situaţia jucătorului român

Alex Maxim a fost împrumutat în a doua parte a acestui sezon de Gaziantep FK grupării Beşiktaş, la data de 16 februarie.

Ca urmare a cutremurelor devastatoare din Turcia, clubul la care este legitimat mijlocaşul român a fost nevoit să se retragă din campionat.

Astfel, Gaziantep a dat definitiv sau temporar drumul unor jucători, iar în cazul lui Alex Maxim, pe care l-a cedat deja sub formă de împrumut la Beşiktaş, ar fi vrut să îl vândă definitiv pentru a facă rost de resurse financiare pentru sezonul viitor.

În schimbul internaţionalului român, Gaziantep ar dori să obţină din partea grupării din capitala Turciei suma de aproximativ 5 milioane de euro.

Totuşi, Beşiktaş ar fi luat decizia în ceea ce-l priveşte pe Alex Maxim, astfel că, potrivit celor de la Fotomac, nu doreşte să îl transfere defintiv pe mijlocaşul român.

Clubul din Istanbul consideră că jucătorul în vârstă de 32 de ani nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. Maxim a jucat doar nouă meciuri la Beşiktaş, fără să aibă vreo contribuţie ofensivă.

Rămâne de văzut care va fi viitorul lui Alex Maxim. În mod normal, ar urma să se întoarcă din vară la Gaziantep, club care ar trebui şi el să revină în prima ligă din Turcia, după retragerea din campionat ca urmare a cutremurelor devastatoare de la începutul acestui an.

Afla mai multe despre: alex maximstranieri 

viewscnt
Articole similare