Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Radu va deveni antrenor. Din partea cărui club ar fi primit deja o propunere

Ştefan Radu va deveni antrenor. Din partea cărui club ar fi primit deja o propunere

Stranieri

Comentarii

Ştefan Radu (36 de ani) se află la ultimul său sezon ca fotbalist, iar din vara va începe o nouă aventură. Va rămâne în fotbal, dar nu pe gazon, ci la marginea sa, în postura de antrenor.

Ştefan Radu va deveni antrenor. Din partea cărui club ar fi primit deja o propunere 

Ştefan Radu îşi va încheia la finalul acestui sezon cariera de jucător şi vrea să o urmeze pe cea de antrenor, asemenea şi altor foşti fotbalişti români.

Fundaşul în vârstă de 36 de ani se află la ultimul său sezon în tricoul celor de la Lazio, iar surse din anturajul clubului anunţă faptul că acesta ar urma să se apuce de meseria de antrenor.

Astfel, oficialii de la Lazio i-ar fi propus lui Ştefan Radu un post de antrenor la Centrul de Copii şi Juniori al clubului capitolin, după ce va renunţa la cariera de fotbalist şi există şanse mari ca jucătorul român să accepte oferta.

”Este oportunitatea de a continua să fie important pentru Lazio şi, în acelaşi timp, de a rămâne în ceea ce a fost şi va continua să fie casa lui timp de 16 ani”, conform lalaziosiamonoi.it.

Ştefan Radu joacă pentru Lazio din ianuarie 2008 şi a bifat 426 de meciuri şi opt goluri. Românul este jucătorul cu cele mai multe prezenţe din istoria clubului capitolin.

Alături de laziali, Radu a câştigat trei Cupe şi trei Supercupe ale Italiei. În acest sezon, fostul jucător al lui Dinamo a bifat doar două partide, ambele în Europa League.

Afla mai multe despre: stefan radulazioserie a 

viewscnt
Articole similare