Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salariu colosal pentru Hugo Lloris. Un club din afara Europei i-a pus pe masă o ofertă de nerefuzat portarului francez

Salariu colosal pentru Hugo Lloris. Un club din afara Europei i-a pus pe masă o ofertă de nerefuzat portarului francez
Comentarii

The Times susţine că portarului francez Hugo Lloris, în vârstă de 36 de ani, i s-a oferit un contract de nerefuzat pentru a se alătura campionatului saudit în sezonul următor.

De la sosirea lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr în iarnă, Arabia Saudită a fost pe val. În timp ce se pregăteşte sosirea lui Lionel Messi cu un contract halucinant de 400 de milioane de euro anual, o altă vedetă a fotbalului este vizată: Hugo Lloris. Potrivit cotidianului Times, portarul de 36 de ani este în vizorul şeicilor, care i-ar oferi un contract de aur pentru a se alătura în câteva săptămâni la Saudi Pro League.

Hugo Lloris joacă în prezent la Tottenham, unde mai are un sezon de contract şi un salariu mai mult decât confortabil de 115.000 de euro pe săptămână, însă în Arabia Saudită ar câştiga de trei ori mai mult.

Potrivit presei britanice, deţinătorul recordului de selecţii (145) la echipa naţională a Franţei nu se va decide asupra viitorului său înainte de finalul sezonului. El are şi alte oferte pentru a-şi continua cariera după un an destul de complicat la Tottenham.

Afla mai multe despre: lloris 

viewscnt
Articole similare