Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul mare TUN dat de FCSB pentru vară. Becali îşi vinde preferatul: "Ofertă avantajoasă"

Primul mare TUN dat de FCSB pentru vară. Becali îşi vinde preferatul: "Ofertă avantajoasă"

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat şi meciul cu Sepsi, scor 1-0, şi a rămas în cursa pentru titlu din Superligă. Roş-albaştrii sunt la doar trei puncte în spatele liderului Farul Constanţa şi speră la câştigarea primul campionat după o pauză de opt ani.

FCSB este singura echipă cu şanse reale care îi mai poate lua titlul lui Gheorghe Hagi. Aflată la doar trei lungimi în spatele liderului Farul Constanţa, vicecampioana României speră că poate da marea lovitură prin câştigarea titlului aşteptat de opt ani.

Însă revenirea fotbaliştilor de bază în cadrul lotului, printre care Florinel Coman, a dus la înlocuirea unor jucători care au impresionat în prima parte a sezonului. În această situaţie se află chiar Andrei Cordea.

Mijlocaşul de 23 de ani a fost cel mai bun fotbalist al FCSB-ului în startul sezonului, iar în iarna acestui an a avut oferte importante, inclusiv din Bundesliga. După ce s-a opus plecării lui Cordea, Gigi Becali l-a trecut pe lista neagră pe fotbalist, iar acum speră să se despartă de acesta în perioada de transferuri din vară.

De altfel, după ce a fost trecut pe banca de rezerve, Andrei Cordea are o singură variantă pentru finalul sezonului, iar Gigi Becali nu s-ar mai opune unei posibile plecări a mijlocaşului. Agentul lui Cordea, Adrian Neaga, a dezvăluit că ia în calcul serios o eventuală despărţire a fotbalistului de vicecampioana României.

"M-aş bucura să plece Andrei Cordea, pentru că a avut o ofertă avantajoasă în iarnă şi nu ne-am înţeles. Sper în vara asta să plece. Sunt mulţi jucători care pot juca în campionate puternice: Coman, Edjouma…" , a declarat Adrian Neaga la sport.ro.

  • 2.5 milioane de euro valorează Andrei Cordea, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 10 goluri şi 5 pase decisive a reuşit Andrei Cordea în cele 44 de meciuri jucate pentru FCSB, în acest sezon, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare