Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a confirmat oferta de 3 milioane de euro! Clubul din Bundesliga pregătit să trimită banii spre Gigi Becali

FCSB a confirmat oferta de 3 milioane de euro! Clubul din Bundesliga pregătit să trimită banii spre Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a avut o ofertă importantă pentru unul dintre titularii echipei. În această iarnă, un club din Bundesliga a dat cale liberă transferului şi a propus trei milioane de euro, dar afaceristul român şi-a făcut cunoscut preţul.

Mihai Stoica, despre oferta de "3 milioane de euro" pentru Andrei Cordea, de la FCSB

În ultima sa intervenţie de la Orange Sport, în care a anticipat un verdict nedorit pentru Adrian Mititelu în cazul Sepsi - U Craiova 1948, Mihai Stoica a vorbit, printre altele, şi despre concurenţa acerbă din atacul echipei antrenate de Mihai Pintilii. 

În acest moment, toate trei posturile din atac sunt disputate de fotbalişti valoroşi şi care sunt aleşi inclusiv de Gigi Becali pentru meciurile oficiale. 

Acest aspect a fost admis de Mihai Stoica, cel care a recunoscut că anumiţi jucători pe care afaceristul vrea să-i vândă pe multe milioane de euro sunt aduşi în faţa altora. 

În timp ce a comentat concurenţa din ofensivă, MM a confirmat şi o altă informaţie. Andrei Cordea (23 de ani) a fost ofertat, iar suma nu este una de neglijat. 

"Andrei Cordea e titular meci de meci şi e cel pentru care ai avut trei milioane de euro", a declarat managerul general de la FCSB, la Orange Sport. 

Andrei Cordea se putea transfera în Bundesliga în iarnă

Interesul pentru Andrei Cordea a venit din Bundesliga. În urmă cu câteva luni, despre Augsburg au apărut informaţii că a făcut o ofertă pentru atacantul lateral de la FCSB. 

După ce germanii au oferit trei milioane de euro, Gigi Becali a cerut mai mult şi s-a oprit la patru milioane de euro. 

La acel moment, impresarul lui Andrei Cordea, Adrian Neaga, aştepta ca Gigi Becali să accepte banii veniţi din Bundesliga. 

„Sper eu din tot sufletul să se facă transferul iarna asta. Suntem în discuţii cu Gigi de ceva timp, în ultima vreme şi dânsul a lăsat ceva din bani. Sperăm să ajungem la un numitor comun. 

Nu mai e diferenţa aşa mare între ce a cerut dânsul şi ce oferă nemţii. Anul 2022 cred că a fost anul lui Cordea. Eu sper să facă faţă în Germania, e foarte bine pregătit mental şi sper să facă faţă”, spunea Neaga, potrivit sport.ro.

  • După 23 de etape în Bundesliga, Augsburg ocupă locul 13, cu 27 de puncte. 
  • 37 de meciuri, 9 goluri şi 5 pase decisive sunt cifrele lui Andrei Cordea la FCSB, în acest sezon. 

Afla mai multe despre: fcsbandrei cordeatransfer andrei cordeaandrei cordea augsburgmihai stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare