Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Antrenorul care a câştigat Liga Campionilor cu CSM Bucureşti a semnat cu Rapid: ”Experienţă de peste 30 de ani”

OFICIAL | Antrenorul care a câştigat Liga Campionilor cu CSM Bucureşti a semnat cu Rapid: ”Experienţă de peste 30 de ani”

Handbal

Comentarii

Kim Rasmussen (50 de ani), antrenorul care a reuşit să câştige Liga Campionilor cu CSM Bucureşti în 2016, a fost prezentat oficial de Rapid, la nici o săptămână de la despărţirea de fostul tehnician al echipei, Carlos Viver (49 de ani).

Vineri, Rapid a oficializat despărţirea de tehnicianul Carlos Viver, care reuşise să câştige titlul alături de bucureştence în ultima stagiune, datorită unui parcurs fabulos în Liga Florilor.

Din păcate pentru antrenor şi jucătoarele sale însă, rezultatele nu au mai fost cele dorite în această stagiune, aşa că cele două părţi au decis, de comun acord, să ”divorţeze”.

”Cu o experienţă de peste 30 de ani, tehnicianul danez are în palmaresul său trofeul Ligii Campionilor”

Echipa bucureşteană nu a rămas mult fără antrenor însă, confirmând la doar cinci zile după plecarea lui Viver că danezul Kim Rasmussen va prelua conducerea tehnică a Rapidului.

Antrenorul care a cucerit Liga Campionilor cu CSM Bucureşti se alătură clubului giuleştean după o aventură în Coreea de Sud, ca selecţioner al naţionalei feminine.

Prin intermediul unui comunicat oficial, cei de la CS Rapid l-au prezentat pe Rasmussen şi i-au urat bun venit în ”familie”.

Kim Rasmussen a semnat cu Rapid

"Kim Rasmussen este noul antrenor principal al echipei Rapid Bucureşti. Cu o experienţă de peste 30 de ani, tehnicianul danez are în palmaresul său unul dintre cele mai râvnite trofee, cel al Ligii Campionilor, câştigat în 2016.

A fost selecţioner al Poloniei, Ungariei, Muntenegrului şi al Coreei de Sud. Cu reprezentativa Poloniei, a jucat doup semifinale la Campionatele Mondiale din 2013 şi 2015, ambele încheiate pe locul 4.

A reuşit să califice naţionala Muntenegrului la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. În 2022, a câştigat Cupa Asiei cu selecţionata Coreei de Sud.

Ultimele echipe de club pe care le-a antrenat:
Gloria Bistriţa (2021)
MKS Lublin (2020-2021)
CSM Bucureşti (2015-2016)

Kim a fost nominalizat de mai multe ori la titlul de antrenorul anului de către Federaţia Internaţională de Handbal. Bine ai venit în Familia Rapid, Kim!", se arată în mesajul postat de CS Rapid.

Afla mai multe despre: cs rapid 

viewscnt
Articole similare