Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar fi o lovitură! MM ştie care va fi verdictul anunţat joi de Comisia de Recurs în cazul Sepsi - U Craiova 1948: "Cred că e un dosar foarte uşor"

Ar fi o lovitură! MM ştie care va fi verdictul anunţat joi de Comisia de Recurs în cazul Sepsi - U Craiova 1948: "Cred că e un dosar foarte uşor"
Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a comentat decizia Comisiei de Recurs a FRF de a amâna, din nou, un verdict în cazul Sepsi Sfântu Gheorghe - U Craiova 1948. Această hotărâre diminuează şansele oltenilor, consideră oficialul echipei bucureştene.

Mihai Stoica crede că U Craiova 1948 nu mai are timp pentru o decizie favorabilă cu Sepsi

Comisia de Recurs din cadrul FRF, întrunită marţi, a decis ca pronunţarea în cazul U Craiova 1948 – Sepsi să fie dată joi. Imediat după şedinţa de la LPF, Adrian Mititelu a dezvăluit ce au spus covăsnenii în faţa judecătorilor, dar şi ce s-a întâmplat la discuţiile de marţi. 

Deşi Adrian Mititelu e încrezător că se va acorda rejucarea meciului Sepsi - U Craiova 1948, Mihai Stoica nu vede când ar mai putea fi programat meciul abandonat iniţial. 

"Nu cred că se va rejuca. Nu, pentru că nu mai e timp. Moral, jucătorii de la Craiova n-au nicio vină, pentru că au strigat unii nu ştiu ce prin peluză. 

Eu cred că e un dosar foarte uşor. În mod normal ar trebui să dureze un minut. Xenofobia e asimilată rasismului? E 3-0 sau se rejoacă? La revedere!", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

"S-a amânat aşa... Nu mai e timp să joci", a spus şi Nicolae Dică, prezent în platoul emisiunii Sport Report. 

Cu o etapă rămasă din sezonul regulat, între 10-13 martie, Sepsi e pe locul al şaselea, cu 42 de puncte, în timp ce U Craiova 1948 e pe locul al şaptelea, cu 40 de puncte. 

Prima etapă din play-off e programată între 18-19 martie, iar ultima pe 27-28 mai.

Sancţiunile iniţiale date de FRF după Sepsi - U Craiova 1948

La 15 februarie, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis sancţiunile după suspendarea meciului Sepsi – FCU Craiova 1948, din Superligă.  Craiovenii au pierdut meciul la masa verde, au fost penalizaţi cu 22.500 de lei şi au primit sancţiunea de disputare a şase meciuri în deplaasare sau pe teren neutru fără suporteri.

La 29 ianuarie, meciul Sepsi – FCU 1948, din etapa a 23-a a Superligii, a fost suspendat din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbsepsiu craiova 1948sepsi u craiova 1948 verdictadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare