Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Julian Nagelsmann, un nou discurs misterios, înainte de Bayern - PSG: ”Nu cred că va fi aliniat de la început”

Julian Nagelsmann, un nou discurs misterios, înainte de Bayern - PSG: ”Nu cred că va fi aliniat de la început”

Bayern Munchen

Comentarii

Julian Nagelsmann (35 de ani) a prefaţat duelul de cinci stele ce va avea loc între Bayern Munchen şi PSG, în manşa retur a optimilor de finală din Champions League. Tehnicianul german a vorbit, în special, despre absenţele din echipa sa.

În tur, nemţii au câştigat datorită unui gol marcat de Kingsley Coman, exact la fel cum s-a întâmplat şi în finala Champions League din 2020, în urma căreia Bayern a triumfat ultima oară.

Julian Nagelsmann, un nou discurs misterios, înainte de Bayern - PSG: ”Nu cred că va fi aliniat de la început”

De data aceasta, în conferinţa de presă dinaintea partidei retur din optimile de finală, Julian Nagelsmann a vorbit despre indisponibiliăţile din echipa sa şi a dat câteva indicii tactice cu privire la abordarea meciului.

Cu siguranţă vor absenta Neuer şi Lucas Hernandez, accidentaţi pe o perioadă lungă de timp, şi Benjamin Pavard, suspendat după eliminarea din finalul meciului de la Paris.

Un semn de întrebare există cu privire la Sadio Mane, jucător ce s-a accidentat grav înaintea Cupei Mondiale şi nu a putut fi prezent la turneul final din Qatar.

Senegelezul a revenit după accidentare şi a jucat în ultima jumătate de oră a partidei de campionat contra lui Stuttgart (3-0), dar Nagelsmann încă nu este hotărât că poate începe cu el titular şi în duelul de foc contra lui PSG.

De această dată, antrenorul neamţ a recurs la aceeaşi tactică pe care a avut-o şi înaintea partidei tur, când în prim plan a fost situaţia medicală a lui Kylian Mbappe, care a intrat în repriza a doua a respectivului joc.

”Este un lux, mai ales că în Liga Campionilor avem posibilitatea să avem câţi jucători ne dorim pe bancă.

Chiar dacă Josip Stanisic a primit o lovitură în meciul de sâmbătă de la Stuttgart, iar Choupo-Moting a fost răcit, ei au participat integral la antrenamentul nostru din această dimineaţă după ce luni au fost menajaţi. Ar trebui să joace de la începutul meciului.

Sadio Mane este în creştere, dar nu cred că va fi aliniat de la început”, a declarat Nagelsmann, înaintea meciului.

Marele meci dintre Bayern şi PSG, din returul optimilor de finală din Champions League, are loc miercuri, 8 martie, de la ora 22:00 şi va fi pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Duelul pleacă de la 1-0 în favoarea nemţilor.

Afla mai multe despre: bayern psgnagelsmannchampions league 

viewscnt
Articole similare