Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Bayern Munchen crede că PSG ”muşamalizează” accidentarea lui Mbappe: ”Nu îmi pot imagina că va rata meciul cu noi!”

Antrenorul lui Bayern Munchen crede că PSG ”muşamalizează” accidentarea lui Mbappe: ”Nu îmi pot imagina că va rata meciul cu noi!”

PSG

Comentarii

Antrenorul lui Bayern Munchen, Julian Nagelsmann, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că el crede că gruparea pariziană PSG blufează în legătură cu absenţa lui Mbappe de la meciul cu bavarezii.

Parizienii au anunţat joi că fotbalistul Kylian Mbappe ar putea absenta de pe teren timp de trei săptămâni după accidentarea suferită în meciul cu Montpellier.

Asta înseamnă că Mbappe va ratat prima manşă a duelului cu Bayern Munchen din Liga Campionilor, meci programat pentru ziua de 14 februarie.

Julian Nagelsmann, antrenorul bavarezilor, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu crede în absenţa lui Kylian de la partida cu echipa sa.

”Nu îmi pot imagina că va rata meciul cu noi!”

Pentru Nagelsmann, totul este o cacealma: ”Nu cred că Mbappe va rata meciul cu Bayern. Mă aştept să joace, Nu ştiu ce are, pentru că declaraţia de pe site-ul PSG este destul de vagă, dar nu îmi pot imagina că va rata acest meci”, a spus Nagelsmann.

Mbappe are o leziune la coapsa stângă, la nivelul bicepsului femural, a precizat PSG. La partida cu Montpellier, Mbappe a părăsit terenul accidentat în minutul 21

Şi Sergio Ramos s-a accidentat, el ieşind de pe teren în minutul 32. Ramos urmează să fie supus unor investigaţii medicale.

Paris Saint-Germain a câştigat cu scorul de 3-1 partida din deplasare cu Montpellier, din Ligue 1.

Veştile nu sunt deloc bune pentru echipa franceză. Pe 14 februarie, echipa din capitala Franţei va juca în Champions League contra lui Bayern Munchen, iar Mbappe ar putea rata marele meci. 

Afla mai multe despre: psg-bayern munchen-mbappe 

viewscnt
Articole similare