Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a răspuns ironiei lui Anghel Iordănescu la adresa FCSB: "Cum să spui chestiile astea? Ceva mai uşor de demontat nu există"

MM Stoica a răspuns ironiei lui Anghel Iordănescu la adresa FCSB: "Cum să spui chestiile astea? Ceva mai uşor de demontat nu există"

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, crede că Anghel Iordănescu s-a pripit atunci când a făcut anumite afirmaţii, după ultima înfrângere a echipei, în Superligă.

Anghel Iordănescu, "tăios" la adresa FCSB: "Un antrenor din lojă şi un antrenor din fotoliu". MM Stoica i-a răspuns

După ce FCSB a pierdut în deplasare cu UTA, în Superligă, Anghel Iordănescu a considerat că jucătorii n-au reacţionat potrivit terenului pe care au jucat. Mai mult, a făcut referire la situaţia de pe banca tehnică a FCSB

"M-a surprins că FCSB are jucători de valoare, un lot valoros, dar FCSB nu s-a adaptat la terenul de joc. Nu poţi juca doar tehnic, doar din calitate, din abilitate. Eu cred că au antrenor, din ce ştiu eu. 

FCSB are un antrenor din lojă şi un antrenor din fotoliu. Asta e cea mai mare problemă a FCSB. Cred că dacă FCSB avea un antrenor stabil, puternic, pe bancă, acum era pe primul loc şi la puncte distanţă de locul secund", a spus fostul selecţioner al României, Anghel Iordănescu. 

Mihai Stoica n-a asistat pasiv la ironia lui Anghel Iordănescu şi a venit cu argumente din parcursul FCSB din ultimele luni. 

"Ceva mai uşor de demontat nu există. Dacă aceste întrebări i se puneau lui Anghel Iordănescu sau altei persoane care are aceleaşi opinii după meciul cu Petrolul (n.r. - câştigat de FCSB cu 4-1), înainte de meciul cu Aradul... Echipa asta, cu antrenor unde vreţi voi, avea şapte victorii consecutive în deplasare, inclusiv la Cluj (n.r. - cu CFR). Atunci avea lider în teren, avea antrenor. 

Ducem linia în spate şi facem clasamentul. Suntem pe primul loc. Cum să spui chestiile astea? 

Că nu e normal, da, aşa este. Trebuie să ai un antrenor care are licenţă şi dreptul de a sta pe bancă şi de a da indicaţii, iar asta e o situaţie ideală. Avem situaţia de aşa natură acum. 

Apoi, Mihai Stoica a reamintit cazul lui Will Still, unul dintre antrenorii momentului în Europa, datorită parcursului cu Stade Reims. Nici belgianul nu are licenţa Pro, iar clubul francez plăteşte meci de meci o amendă pentru ca tehnicianul să-şi poată desfăşura munca în condiţii normale: "Deci, să mă scutească cei care nu ştiu astea. Noi ne cunoaştem meseria şi ne documentăm. Bun, noi suntem mult peste ce e Franţa la nivel continental şi mondial (n.r. - ironic)", a adăugat managerul general de la FCSB. 

Cu o etapă rămasă din sezonul regulat, FCSB e pe locul al treilea, cu 54 de puncte, la şase puncte de locul secund, CFR Cluj. Lider în continuare e Farul Constanţa, cu 61 de puncte. 

Afla mai multe despre: anghel iordanescufcsbmihai stoicafcsbantrenor fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare