Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eliminarea din Champions League i-a fost fatală lui Scott Parker. Club Brugge l-a demis pe antrenorul englez la nici 24 de ore după umilinţa de la Lisabona

Eliminarea din Champions League i-a fost fatală lui Scott Parker. Club Brugge l-a demis pe antrenorul englez la nici 24 de ore după umilinţa de la Lisabona

Superliga

Comentarii

Scott Parker nu mai este antrenorul lui Club Brugge, echipă pe care a preluat-o pe 31 decembrie, anul trecut.

Decizia a venit la mai puţin de o zi de la eliminarea belgienilor din optimile Champions League. Club Brugge a fost învinsă categoric de Benfica pe Stadio Da Luz, scor 1-5, după ce în tur a cedat propriul teren, scor 0-2.  Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului. În 12 partide pe banca belgienilor, Scott Parker a bifat două victorii, şase rezultate de egalitate şi patru înfrângeri.

Club Brugge se află pe locul patru în campionat, cu 46 de puncte după 28 de partide, la 21 de lungimi distanţă de loderul Genk.

Parker, primul antrenor demis în acest sezon de Premier League

Englezul a promovat cu Bournemouth anul trecut în Premier League, dar a rezistat doar patru etape ca antrenor în primul eşalon fotbalistic al Angliei. Parker a fost demis de ”Cireşe” după înfrângerea de pe terenul lui Liverpool, scor 0-9. Tehnicianul a criticat după meci management-ul clubului, şi a declarat că echipa nu este pregătită să se lupte pentru evitarea retrogradării.

În acest moment, Bournemouth este pe ultimul loc în Premier League, cu doar 21 de puncte după 25 de etape.

Ca jucător, Scott Parker a evoluat pentru Fulham, Tottenham, West Ham, Newcastle, Chelsea, Norwich şi Charlton.

 

Afla mai multe despre: club bruggebournemouth 

viewscnt
Articole similare