Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce bani vor primi jucătorii de la FCSB pentru câştigarea titlului. Anunţul lui Gigi Becali

Ce bani vor primi jucătorii de la FCSB pentru câştigarea titlului. Anunţul lui Gigi Becali

Fotbal

Comentarii

FCSB păstrează şanse bune la câştigarea titlului din Superligă, cu trei etape rămase de disputat, chiar dacă se află la trei puncte în spatele liderului Farul.

Chiar dacă nu stă la mâna ei şi are nevoie de jocul rezultatelor, FCSB încă mai speră să bifeze primul titlu de campioană după o pauză de opt ani.

Banii au prioritate pentru Gigi Becali

Chiar dacă s-a ”radiat” din actele echipei, Gigi Becali continuă să conducă destinele celor de la FCSB şi o face cât se poate de vizibil.

Omul de afaceri este din ce în ce mai prezent în spaţiul media şi nu se sfieşte să-şi expună punctele de vedere, aşa cum o făcea pe vremuri, când deborda de excentricitate.

De data aceasta, Gigi Becali a ieşit public şi a afirmat că jucătorii echipei sale nu au primă pentru câştigarea titlului, lucru inedit în lumea fotbalului.

  • Cel mai probabil, jucătorii se vor mulţumi doar cu salariile lunare, unele nu tocmai mici pentru Superligă.

În schimb, jucătorii vor primi bani în funcţie de grupele competiţiei europene în care se vor califica. Dacă o vor face. 

Aşadar, cu cât competiţia va fi mai de anvergură şi primele vor fi mai mari. Cu toate aceste, există posibilitatea ca unii jucător, care s-ar putea încununa campioni în luna mai, să nu mai prindă preliminariile şi luptele din Europa. 

Nu am dat niciodată primă de campionat. La mine, toată lumea ştie: nu iei decât banii pe care îi produci. Dacă se luau bani pentru campionat, dădea Federaţia sau Liga, atunci le dădeam lor.

Dar eu nu dau bani pe care nu-i produci. Deci ia campionatul, du-te în grupele Ligii Campionilor, Europa League sau Conference League, produ bani şi i-ai. Nu de la Becali din buzunar. Pe mine nu mă încălzeşte deloc campionatul. Pe mine mă interesează banii.

Dacă nu fac socoteala banilor, dau faliment şi nu vreau să râdă de mine duşmanii mei”, a declarat Gigi Becali, conform playsport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare