Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Deja încep să mă simt hăituit". Gigi Becali a izbucnit după ce a auzit ce poate păţi FCSB, dacă FRF decide sancţiunile: "Îl rog pe Răzvan Burleanu să intervină"

"Deja încep să mă simt hăituit". Gigi Becali a izbucnit după ce a auzit ce poate păţi FCSB, dacă FRF decide sancţiunile: "Îl rog pe Răzvan Burleanu să intervină"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a avut o intervenţie de ultim moment, după ce a auzit că poate ajunge din nou la comisiile FRF. Mai mult, sancţiuni ar putea primi şi echipa bucureşteană.

Gigi Becali cere intervenţia lui Răzvan Burleanu: "Deja încep să mă simt hăituit"

Iuliana Demetrescu, cea care a condus de la centru FC Voluntari - CS Mioveni, a fost ţinta unei declaraţii nepotrivite din partea lui Gigi Becali. 

FRF a luat prima măsură şi a anunţat că Gigi Becali va fi judecat la Comisia de Disciplină. 

La câteva ore distanţă, Gigi Becali şi-a explicat declaraţia, a spus că nu o desconsideră pe Iuliana Demetrescu, dar că nu va prezenta scuze în faţa lui Răzvan Burleanu, cu care nu vrea să se mai întâlnească. 

Sancţiunile repetate ale FRF pentru Gigi Becali s-ar putea răsfrânge asupra FCSB. Recent, au apărut informaţii conform cărora FCSB poate pierde trei puncte în clasament, dacă cea mai dură măsură va fi luată de FRF

Gigi Becali a reacţionat imediat şi a cerut încetarea disensiunilor. 

"Îl rog pe Răzvan Burleanu să intervină şi să stopeze tot acest circ pornit împotriva mea. Deja încep să mă simt hăituit şi pe fiecare zi vad că tot sunt ameninţat cu judecata pe la comisii.

De unde să mă suspendaţi, mă, voi pe mine? Eu nu mai am nicio treabă în acte. I-am predat conducerea lui MM. Dar în primul rând eu personal nu vă recunosc pe voi. Nu recunosc niciun membru al vreunei comisii. Aţi ajuns voi să mă judecaţi pe mine personal? Păi sunteţi judecători la tribunal şi nu ştiu eu?

Nu înţelegeţi că nu am nimic cu fata aia (n.r. - Iuliana Demetrescu)? Ăia e părerea mea şi mi-o susţin, dar nu am nimic cu acea fată arbitru. Acum vreţi să vă implicaţi şi în lupta la titlu? Hai să văd eu că o să depunctaţi FCSB. Păi unde am ajuns? Adică eu bag bani în fotbal şi am început sa tot fiu ameninţat cu judecata pe la comisii? Aşteptaţi să se termine campionatul că o să vedeţi voi unde vă fac eu de această dată plângeri, nu voi mie.

Deja încep să mă simt hăituit şi pe fiecare zi aud că mi se pregăteşte ceva. Să o faceţi şi pe aia înainte de meciuri, protestul ăla al arbitrilor, ca să ne facem de râs şi să ajungem la ştiri pe toate canalele. Ce i-am făcut acelei fete arbitru? Nu i-am făcut nimic”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: gigi becaliiuliana demetrescu 

viewscnt
Articole similare