Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kyros Vassaras a ajuns subiect de glume după faza care a pus pe jar Real Madrid - Manchester City: "Ceva de genul" | VIDEO

Kyros Vassaras a ajuns subiect de glume după faza care a pus pe jar Real Madrid - Manchester City: "Ceva de genul" | VIDEO
Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, îi face marcaj în continuare preşedintelui CCA, Kyros Vassaras, de la care ar dori o explicaţie pentru faza controversată din semifinala Champions League, Real Madrid - Manchester City.

Kyros Vassaras, ironizat după faza controversată din Real Madrid - Manchester City: "Câteodată e ok şi să iasă mingea, nu trebuie VAR să intervină mereu"

Real Madrid a terminat la egalitate marţi, pe teren propriu, scor 1-1, cu Manchester City, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Manchester City a egalat în minutul 67, printr-un şut senzaţional de la 20 de metri al lui Kevin De Bruyne. Însă, "galacticii" au protestat timp de două minute, după reuşita belgianului. Ei au reclamat că mingea a ieşit în aut, cu zeci de secunde înainte ca mingea să intre în plasă. Protestele n-au fost tolerate de arbitrul Artur Dias, care i-a acordat cartonaşul galben lui Ancelotti şi nici n-a revăzut faza la VAR. 

La o zi distanţă, MM Stoica n-a ratat ocazia de a-l ironiza pe Kyros Vassaras, cu care conducerea FCSB nu mai este de acord în fruntea CCA. 

"Mi-ar plăcea să-l ascult pe Vassaras explicându-ne că a fost corectă decizia aseară în faza premergătoare golului lui City. Ceva de genul “câteodată e ok şi să iasă mingea, nu trebuie VAR să intervină mereu, amatorilor”.

Dear Mr Kyros, nu e de comisie asta. E un soi de pamflet (pamphlet in English)", a scris MM Stoica pe Facebook. 

 

Afla mai multe despre: kyros vassarasreal madrid - manchester citymihai stoicamm stoica 

viewscnt
Articole similare