Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cupa României | S-au pus în vânzare biletele online pentru meciul de la Sibiu. Care este preţul

Cupa României | S-au pus în vânzare biletele online pentru meciul de la Sibiu. Care este preţul

Cupa României

Comentarii

Finala Cupei României, dintre Sepsi OSK şi Universitatea Cluj, are loc, miercuri, 24 mai, de la ora 20:30, pe stadionul Municipal din Sibiu.

Cupa României | S-au pus în vânzare biletele online pentru meciul de la Sbiu. Care este preţul

Potrivit frf.ro, va fi pentru prima oară când ultimul act al celei mai ample competiţii fotbalistice din ţara noastră se va disputa în inima ţării, la Sibiu, oraş aflat la câţiva kilometri de centrul geografic al României. Noua arenă sibiană, inaugurată în decembrie 2022 şi cu o capacitate de 12.363 de locuri, a fost desemnată gazdă pentru finala acestei ediţii.

Vor lupta pentru trofeu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, câştigătoarea competiţiei în 2022 în faţa lui FC Voluntari, şi Universitatea Cluj, formaţie care revine într-o finală de Cupă după 8 ani.

Biletele din sectoarele dedicate publicului general sunt disponibile online, pe site-ul bilete.frf.ro. Procesul de vânzare a biletelor din sectoarele rezervate fanilor finalistelor se realizează prin intermediul celor două cluburi. Preţul biletelor la finala Cupei României Betano: 25 RON (peluze) şi 40 RON (tribune).

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat şi a actului de identitate.

Farul – FCSB se înfruntă în finala Cupei ”Liga de Tineret”. Bilete disponibile online!

La fel ca în ultimii ani, finala juniorilor se dispută în deschiderea finalei Cupei României. Duelul pentru trofeu dintre Farul Constanţa şi FCSB în Cupa ”Liga de Tineret” este programat miercuri, 24 mai, ora 14:00, pe stadionul Municipal din Sibiu. Cu doar câteva ore înaintea partidei Sepsi – U Cluj, finala Cupei României.

În competiţie, cele două finaliste au terminat pe primele două locuri în Grupa B – Est (FCSB urmată de Farul), apoi au trecut de FC Botoşani (7-6), CFR Cluj (4-0), în cazul FCSB, respectiv de Politehnica Iaşi (6-4) şi FC Argeş (4-0), în cazul Farului.

Biletele la finala juniorilor au preţul de 10 RON şi sunt disponibile online pe site-ul bilete.frf.ro.

Afla mai multe despre: cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare