Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Stefano Pioli, după înfrângerea cu Inter. Ce le-a reproşat jucătorilor săi: "E clar că ne aşteptam la un alt rezultat"

Reacţia lui Stefano Pioli, după înfrângerea cu Inter. Ce le-a reproşat jucătorilor săi: "E clar că ne aşteptam la un alt rezultat"

AC Milan

Comentarii

Antrenorul lui AC Milan, Stefano Pioli, şi-a îndemnat jucătorii să creadă în ei în manşa secundă a semifinalei Ligii Campionilor cu Inter Milano, în ciuda înfrângerii de miercuri, scor 0-2.

"Inter a jucat mai bine decât noi în prima repriză şi a reuşit să marcheze două goluri. Jucătorii mei au evoluat mai bine în a doua repriză, dar nu am reuşit să marcăm. Acesta este fotbalul la acest nivel. Inter a avut mai multă calitate şi eficienţă în prima repriză, iar noi am făcut prea multe greşeli.

Inter a marcat din primul ei corner şi a trebuit să fim mai atenţi la al doilea gol. Jocul a devenit foarte complicat, asta e sigur, luând două goluri în 12 minute. A devenit dificil din punct de vedere tactic şi mental, dar jucătorii au avut o reacţie foarte bună. Asta trebuie să facem şi în retur. Este clar că ne-am dorit un rezultat diferit, dar trebuie să credem şi, evident, vom încerca să ne descurcăm mai bine în retur", a spus Pioli.

Inter Milano a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-0, formaţia AC Milan, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Returul are loc săptămâna viitoare.

Afla mai multe despre: stefano pioli 

viewscnt
Articole similare