Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club din Superligă riscă să-şi piardă cei mai importanţi jucători în vară

Un club din Superligă riscă să-şi piardă cei mai importanţi jucători în vară

Fotbal

Comentarii

Strategie curioasă aleasă de conducătorii celor de la Chindia Târgovişte, formaţie aflată în lupta pentru salvarea de la retrogradare: nu s-a discutat prelungirea contractelor celor mai importanţi jucători, iar aceştia pot pleca liberi din vară.

Conform informaţiilor oferite de gsp.ro, 12 jucători de la Chindia Târgovişte pot pleca liberi de contract în vară, deoarece şefii clubului nu le-au propus prelungirea înţelegerea.

Chindia Târgovişte se dezintegrează?

Chindia Târgovişte se află într-o situaţie delicată în Superligă. Se află pe locul 14, cu doar un punct peste zona echipelor care retrogradează direct în Liga 2, cu trei etape înainte de finalul sezonului.

  • Locul 14 asigură prezenţa în barajul pentru menţinere/promovare în Superligă.

Sursa citată anunţă că şefii Chindiei nu s-au deranjat să se aşeze la masa negocierilor cu fotbaliştii, chiar dacă gestul ar fi adus un plus de motivare în acest final complicat de sezon.

Titulari indiscutabili precum Tiberiu Căpuşă, Doru Popadiuc, Cristi Neguţ sau Godberg Cooper se află pe lista jucătorilor care vor rămâne fără contract din vară.

Iată lista celor 12 jucători de la Chindia care vor pleca în vară: Cătălin Căbuz, Adrian Ioniţă, Sergiu Buş, Cornel Dinu, Tiberiu Căpuşă, Doru Popadiuc, Daniel Celea, Cristian Neguţ, Andrei Şerban, Dinu Moldovan, Godberg Cooper, Sergej Grubac.

Un lucru este sigur: portarul Cătălin Căbuz nu va mai continua cu Chindia Târgovişte. Se zvoneşte că acesta a ajuns, deja, la un acord cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: chindia 

viewscnt
Articole similare