Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suspiciuni de ”blat” la Chindia - Petrolul? Reacţia jucătorilor: ”Nu suntem caprele nimănui. Nu e posibil în România să fie aşa acuzaţii” / ”E frustrant să auzi că le-am dat meciul”

Suspiciuni de ”blat” la Chindia - Petrolul? Reacţia jucătorilor: ”Nu suntem caprele nimănui. Nu e posibil în România să fie aşa acuzaţii” / ”E frustrant să auzi că le-am dat meciul”

Fotbal intern

Comentarii

Jucătorii formaţiei Petrolul Ploieşti au luat atitudine după ce ar fi apărut suspiciuni de ”blat” la meciul echipei prahovene cu Chindia Târgovişte, pe stadionul ”Ilie Oană”.

Petrolul Ploieşti a învins vineri, în deplasare, la Ploieşti, formaţia Chindia Târgovişte, scor 2-1, într-un meci din etapa a 7-a a play-out-ului Superligii.

Chindia a fost gazdă, la Ploieşti, în meciul cu Petrolul, şi a deschis scorul repede, încă din minutul 5, prin Doru Popadiuc.

Târgoviştenii au dominat în continuare, având ocazii la poarta lui Vâlceanu, inclusiv o bară în minutul 47, prin Corinus.

Cei care au înscris au fost însă ploieştenii, în minutul 50, la o gafă a goalkeeper-ului advers, când Diomande a şutat din afara careului, balonul l-a lovit în faţă pe portarul Căbuz şi a intrat în plasă.

În minutul 58, Daniel Popa a înscris pentru Chindia, însă după consultarea VAR, arbitrul Marian Barbu a anulat golul pentru offside.

Petrolul a mai avut o bară, prin Irobiso, în minutul 66, dar a şi înscris în minutul 77, prin Grozav, golul victoriei.

Suspiciuni de ”blat” la Chindia - Petrolul? Paul Papp: ”Nu suntem caprele nimănui. Nu e posibil în România să fie aşa acuzaţii”

La finalul meciului, jucătorii celor de la Petrolul au luat atitudine cu privire la suspiciunile de ”blat” care ar fi putut avea loc la acest meci.

"O bucurie imensă, pentru că vrem să câştigăm play-out-ul şi nu renunţăm până nu vom fi acolo sus. Am discutat între noi şi ni s-a transmis că sunt suspiciuni de blat.

Nu e posibil să vorbeşti în România despre asta, noi nu suntem caprele nimănui, aşa că ne-am jucat şansa cum am ştiut mai bine, dar nu e posibil să existe aşa acuzaţii.

Din fericire, ne-am făcut treaba, Dumnezeu a fost cu noi, pentru că şi ei au avut ocazii imense şi sunt trei puncte foarte valoroase cu care vrem să câştigăm play-out-ul.

Sigur că ne-au ambiţionat (n.r. suspiciunile de blat) pentru că eu cred că suntem o echipă umilă, nişte băieţi modeşti, nişte bărbaţi adevăraţi. Chiar am vorbit între noi şi am spus: 'bă, hai să le dăm peste nas'.

Cred că ne antrenăm foarte bine, suntem serioşi, ne vedem lungul nasului, jucăm pe calităţile noastre, nu vrem să facem floricele sau să inventăm noi fotbalul. Fotbalul e simplu, e pe goluri şi important e să nu iei multe", a declarat Paul Papp, după meci.

Valentin Ţicu: ”E frustrant să auzi că le-am dat meciul”

Mai mult, şi căpitanul Petrolului, Valentin Ţicu, a reacţionat când a aflat că meciul de la Ploieşti era suspect de ”blat”.

”E frustrant să auzi că e blat, că le-am dat meciul, cel puţin în vestiar sunt jucători cu experienţă, noi, tinerii, care vrem să jucăm la nivel înalt, e urât să se vorbească lucruri de genul”, a adăugat şi căpitanul prahovenilor.

În urma acestui rezultat, Petrolul a trecut pe primul loc în play-out, cu 34 de puncte, iar Chindia este pe locul 7, cu 22 de puncte, rămânând în zona periculoasă.

Afla mai multe despre: petrolul chindiablatsuperliga 

viewscnt
Articole similare