Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neagoe nu rămâne dator: ”Am auzit unele comentarii după meciul cu FCSB”. Comparaţie între Craiova şi Napoli: ”Nu ar fi rău să terminăm şi noi pe 3 şi la anul să luăm titlul”

Neagoe nu rămâne dator: ”Am auzit unele comentarii după meciul cu FCSB”. Comparaţie între Craiova şi Napoli: ”Nu ar fi rău să terminăm şi noi pe 3 şi la anul să luăm titlul”
Comentarii

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Eugen Neagoe (55 de ani), a prefaţat duelul pe care îl va avea cu campioana CFR Cluj, în Gruia, şi a comparat-o pe echipa olteană cu Napoli, care tocmai s-a încoronat campioană a Italiei după foarte mult timp.

Duelul dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova este programat duminică, 7 mai, de la ora 21:00, în etapa a şaptea din play-off-ul Superligii, şi va putea fi urmărită pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Neagoe nu rămâne dator: ”Am auzit unele comentarii după meciul cu FCSB”. Comparaţie între Craiova şi Napoli: ”Nu ar fi rău să terminăm şi noi pe 3 şi la anul să luăm titlul”

În cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj, Eugen Neagoe se aşteaptă la un duel dificil, dar are încredere că echipa sa va da o replică puternică ardelenilor, care nu trec prin cel mai bun moment sportiv.

De asemenea, ”Geană” a vorbit despre asemănarea dintre Universitatea Craiova şi Napoli, noua campioană a Italiei, după 33 de ani de pauză, şi speră ca la fel să se întâmple şi în cazul echipei din Bănie.

”O partidă interesantă, cred că va fi un joc echilibrat. Întâlnim o echipă valoroasă, campioana ultimelor cinci ediţii de campionat, însă nu trec printr-un moment foarte bun. Vin după trei înfrângeri consecutive dacă punem şi jocul din Cupă de la Sfântu Gheorghe.

CFR Cluj este o echipă puternică în continuare, are jucători valoroşi şi un antrenor foarte bun. Suntem obligaţi să ne scutărăm şi să ridicăm capul foarte rapid, să nu mai fim supăraţi.

Nu am făcut un joc rău, cred că am făcut un joc bun şi mi-a părut rău că nu am putut să îi facem fericiţi pe cei 30.000 de suporteri.

Partida de duminică va fi una destul de aprigă, vor fi multe durităţi. Ştiu cum abordează cei de la CFR jocurile, sunt o echipă cu jucători puternici şi de multe ori joacă până la limita regulamentului.

Mi-aş dori să avem un arbitraj foarte bun, chiar dacă am mai auzit unele comentarii după meciul cu FCSB.

Sper ca jucătorii noştri să fie foarte bine fizic, să ne putem bate şi să fim la acelaşi nivel cu CFR Cluj. Fotbal ştim, am demonstrat-o de foarte multe ori inclusiv la partidele cu CFR de aici, unul s-a terminat la egalitate şi în celălalt am învins cu 2-0.

Nu reuşim să câştigăm campionatul în acest an, aşa cum ne dorim cu toţii. O victorie la Cluj ar însemna foarte mult pentru noi şi suporteri pentru că va fi o emulaţie în continuare. Napoli a terminat pe locul trei anul trecut, nu ar fi rău să terminăm pe podium şi la anul să luăm titlul.

Presa din România a comparat Universitatea Craiova cu Napoli, ştiţi foarte bine ce se întâmpla în sudul Italiei şi acelaşi lucru se întâmplă şi în sudul României. Asemănările sunt foarte mari şi culorile sunt asemănătoare”, a declarat Neagoe, înainte de meci.

Afla mai multe despre: craiovaneagoenapoli 

viewscnt
Articole similare