Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război total în Bănie! Marcel Puşcaş, despre Sorin Cârţu: ”Submediocru spre penibil. Clubul tău are 10 ani şi i s-au dedicat un loc şi-o promovare nefirească şi ilegală”

Război total în Bănie! Marcel Puşcaş, despre Sorin Cârţu: ”Submediocru spre penibil. Clubul tău are 10 ani şi i s-au dedicat un loc şi-o promovare nefirească şi ilegală”

Fotbal intern

Comentarii

Marcel Puşcaş (62 de ani) a venit cu un discurs dus la adresa lui Sorin Cârţu (67 de ani), după acuzele grave ale celui din urmă.

Război total între U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova. Marcel Puşcaş, despre Sorin Cârţu: ”Submediocru spre penibil”

Războiul între U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova pentru identitate continuă, iar acum au ieşit la atac oficialii celor două grupări rivale.

Preşedintele celor de la U Craiova 1948, Marcel Puşcaş, i-a răspuns dur oponentului său din conducerea Universităţii Craiova, Sorin Cârţu.

Puşcaş l-a acuzat pe Cârţu nu ştie să utilizeze corect gramatica limbii române şi a lansat câteva acuzaţii cu privire la cariera de jucător şi antrenor a lui ”Sorinaccio”.

”RAPSODUL CÂRŢU ACUZĂ FĂRĂ ACUZATIV / Trânteli, pagube, picaje, Botezatu / Am urmărit emisiunea de la Fanatik în care Cârţu mă face «mediocru şi menestrel». Mai zice că «nici eu şi nimeni din zona clubului nostru n-are dreptul să vorbească despre Craiova Maxima. Noi am fi în altă zonă».

Bineînţeles că, mai întotdeauna, comentariile publice ale lui Cârţu în limba română zgârie urechile prin cel puţin greşita acordare a subiectului cu predicatul şi prin lipsa de folosire a acuzativului. Cum naiba poţi acuza pe cineva fără acuzativ? Deci gramatical e varză omul. Submediocru spre penibil.

În primul rând îl informez pe RAPSOD că mediocrul Puşcaş a câstigat tot atâtea campionate câte a câştigat şi el. Şi probabil că dacă îşi rupea piciorul la 25 de ani, în 1980, nu mai apuca nici Fiorentina, Bordeaux, Kaiserslautern şi nimic altceva. Şi da, sunt un menestrel într-un fotbal rapsodic.

Mai spune stupidul că noi, FCU 1948, nu cunoaştem istoria clubului. Măi, să fie!? Să ne amintească atunci Cârţu, prin răspuns, dacă:

1. A vândut vreun meci al clubului mult iubit?

2. A păgubit clubul în campionatul ’90-91 cu vreo 2 milioane de dolari, proveniţi din vânzarea lui Gică Popescu, într-o perioadă când bugetul unui club din România era de maximum 200.000 de dolari?

3. A contribuit la declinul Craiovei Maxima ca jucător?

4. Dar la declinul financiar al clubului acum apărat, prin risipa făcută, ca să mă exprim elegant?

5. A retrogradat «cerberul» Maximei nu mai puţin de 6 echipe din SuperLiga? Este acesta un record absolut al unui antrenor din România?

6. Sunt aceste eşecuri dovezi ale submediocrităţii profesionale şi a unei ipocrizii deşănţate?

Mai pe scurt să ne vorbească şi despre trânteli, pagube şi picaje profesionale. Vezi că mai ştim şi noi ceva din istoria ta? Şi ştii de ce ştim? Pentru că adevărata Ştiinţa suntem noi. Tu eşti la această oră doar un cameleon camuflat.

Că gramatica ta zgârie grav auzul e una, dar că nu ştii că al tău club are 10 ani, nu mai mult, şi i s-au dedicat un loc şi-o promovare nefirească şi ilegală e deja prea mult. Mă gândesc chiar la soluţii medicale de urgenţă.

CERBERULE MAXIM, ca să înţelegi mai bine, dacă împrumuţi haine de la Botezatu, nu înseamnă că eşti Cătălin Botezatu. În cazul tău, mai ştii? PS. NU NE MAI MUŞCA DE C*R! STAI ÎN BANCA TA! / Va urma o Saga”, a scris Marcel Puşcaş, pe contul personal de Facebook.

Afirmaţiile făcute de Sorin Cârţu despre Marcel Puşcaş: ”Este un menestrel. El asta a fost în fotbal, un mediocru”

”Atmosfera a fost una senzaţională, deşi am văzut că unora nu prea le-a convenit şi au început să facă nişte comentarii.

Profit de momentul ăsta să atrag atenţia. Sunt foarte iritat de intervenţia unora care nu au nicio treabă cu zona în care noi activăm, mă refer la Puşcaş (n.r. Marcel Puşcaş).

Ei au vrut să activeze în zona asta, dar li s-a închis uşa, n-au putut să treacă de pragul respectiv. Dar, în schimb, vorbesc despre noi.

I-am mai atras o dată atenţia: ‘nu mai vorbi tu de istoria Craiovei, nu mai vorbi tu de Craiova Maxima’, pentru că nostalgiile noastre nu pot intra în gura unor mediocri din fotbal. Pentru că el asta a fost în fotbal, un mediocru. Nu simţim nevoia să primim sfaturi de la nişte oameni mediocri.

Noi suntem într-o altă parte a acestui campionat, el este un menestrel care încearcă să transmită nişte idei care pleacă din nişte minţi bolnave şi nişte guri urât mirositoare, pentru că ei îşi alimentează ura din ceea ce înseamnă Universitatea Craiova”, a declarat Cârţu, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: craiovamarcel puscassorin cartu 

viewscnt
Articole similare