Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariul” lui Marcel Puşcaş: ”Sepsi e noua campioană a României!”. Reacţie dură după Sepsi - FCU Craiova | EXCLUSIV

”Pariul” lui Marcel Puşcaş: ”Sepsi e noua campioană a României!”. Reacţie dură după Sepsi - FCU Craiova | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Meciul Sepsi – FCU 1948, întrerupt, după aproximativ 25 de minute de la start, din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor, a fost oprit definitiv.

”Pariul” lui Marcel Puşcaş: ”Sepsi e noua campioană a României!”. Reacţie dură după Sepsi - FCU Craiova | EXCLUSIV 

În minutul 25, iniţial arbitrul Andrei Chivulete a cerut să se facă un anunţ la staţia de amplificare, ca avertisment, însă după foarte scurt timp el a oprit meciul şi a trimis echipele la vestiare. După zece minute, jucătorii au revenit pe teren, însă după doar zece secunde partida a fost oprită definitiv de Chivulete!

Partida conta pentru etapa a 23-a a Superligii.

”Eu vă spun că Sepsi va câştiga încă 15 puncte în modul ăsta, de acum vă spun: Sepsi campioana României. Dacă FRF şi arbitrajul vor proceda ca şi cu noi, de acum vă spun... scrieţi mare - Sepsi campioana României, semnat Marcel Puşcaş!”, a declarat Puşcaş la Orange Sport. 

Oltenii au revenit cu precizări după cele întâmplate la Sf. Gheorghe.

”Clubul nostru nu a organizat deplasarea suporterilor!”

”Referitor la evenimentele de la partida cu Sepsi OSK, facem următoarele precizări: Clubul nostru nu are nicio implicare în organizarea acestui meci. Nu am solicitat bilete pentru suporteri în acest sens. Prin urmare, nu putem fi răspunzători sub nicio formă de manifestările suporterilor în timpul acestui meci de fotbal. 

Clubul nostru nu a organizat deplasarea suporterilor la partida de la Sfântu Gheorghe. 

Echipa Sepsi OSK şi-a asumat accesul tuturor fanilor pe acest stadion şi, prin urmare, este singura entitate responsabilă pentru respectarea legii şi a regulamentelor în timpul desfăşurării meciului. 

Orice altă interpretare contravine prevederilor legale şi nu poate fi încălcată de niciun membru al niciunei comisii dintr-o ţară civilizată.

În concluzie, considerăm că echipa noastră este absolvită de orice vină cu privire la organizarea acestui meci de fotbal”, au fost precizările celor de la FC U Craiova, 1948, pe pagina oficială de Facebook. 

Portarul lui Sepsi îşi doreşte victoria la ”masa verde” după ce partida cu FC U Craiova a fost suspendată din cauza scandărilor rasiste: ”Noi nu suntem vinovaţi cu nimic!”

Afla mai multe despre: sepsiu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare