Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Retrageţi numărul 26 în onoarea lui”. Lazio a sărbătorit 15 ani, de la transferul lui Ştefan Radu. Ce mesaj emoţionant i-a transmis clubul

VIDEO | ”Retrageţi numărul 26 în onoarea lui”. Lazio a sărbătorit 15 ani, de la transferul lui Ştefan Radu. Ce mesaj emoţionant i-a transmis clubul

Serie A

Comentarii

Lazio nu l-a uitat pe Ştefan Radu.

Cu toate că, fundaşul român a prins foarte rar echipa, de la venirea lui Maurizio Sarri, ataşamentul ”Vulturilor”pentru omul cu cele mai multe meciuri din istoria clubului, a rămas acelaşi. 

”INNAMORADU ”

Lazio a postat un videoclip pe reţelele de socializare, cu mai multe momente memorabile din perioada petrecută de Radu în capitala Italiei.  Descrierea ”Biancocelestilor” a fost: ”15 ani, o legătura aparte, INNAMORADU”. Astfel, din ”Innamorato”, cuvânt ce se înseamnă ”îndrăgostit”, clubul  a găsit o cale pentru a-şi exprima recunoştiinţa faţă de unul dintre cei mai imporanţi jucători din istoria ”lazialilor”.

 

Ştefan Radu joacă pentru Lazio din 2008,  echipă pentru carr a bifat 426 de meciuri şi a marcat opt goluri. Românul este jucătorul cu cele mai multe prezenţe din istoria primului club, din capitala Italiei. Alături de laziali, Radu a câştigat trei Cupe ale Italiei, şi trei Supercupe. În acest sezon, fostul jucător al lui Dinamo a bifat doar două partide, ambele în Europa League.

Afla mai multe despre: radulazio 

viewscnt
Articole similare