Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CS Mioveni, două victorii la rând, Dică rămâne cu picioarele pe pământ: "Nu am obţinut absolut nimic!"

CS Mioveni, două victorii la rând, Dică rămâne cu picioarele pe pământ: "Nu am obţinut absolut nimic!"

CS Mioveni

Comentarii

Nicolae Dică (43 de ani), antrenorul lui CS Mioveni, a reacţionat la finalul victoriei cu UTA, 2-1 la Arad.

Dică a spus că, în ciuda succesului, echipa sa n-a rezolvat încă nimic şi mai are de luptat şi de muncit pentru salvarea de la retrogradare. Antrenorul şi-a lăudat, însă, jucătorii pentru cele două victorii obţinute de când el a fost instalat pe banca tehnică.

CS Mioveni, două victorii la rând, Dică rămâne cu picioarele pe pământ: "Nu am obţinut absolut nimic!"

CS Mioveni a câştigat pe terenul UTA-ei, la Arad, scor 2-1, şi a ajuns la a doua victorii la rând de când a fost instalat pe banca tehnică Nicolae Dică. La flash-interviul de după partidă, antrenorul venit recent a rămas cu picioarele pe pământ, chiar dacă şi-a lăudat jucătorii.

"Am făcut o partidă bună, am arătat că suntem o echipă cu o inimă mare, că luptăm. Cu acest teren, în multe momente ne-a ieşit jocul, am fructificat contraatacuri, Benchaib un jucător cu o tehnică bună, Rusu, cu viteză. Şi a doua repriză, nu le-am dat şansa să aibă ocazii. Deocamdată nu am obţinut absolut nimic, luptămm la fiecare meci, vom da totul să reuşim să scoatem punct sau puncte.

Discplină, multă muncă la antrenament, pregătim foarte bine jocurile. Doar aşa putem să reuşim să ne îndeplinim obiectivul. Credem în noi, am crezut de la început, de când am venit. Trebuie să fim modeşti, să fim la fel de uniţi, să muncim. Am câştigat doar două jocuri. E mai greu să o salvezi pe Mioveni decât să iei titlul cu FCSB. E presiune, dar avem doar de câştigat din aceste jocuri care urmează pentru noi", a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

UTA - CS Mioveni 1-2, în Superligă

CS Mioveni a învins sâmbătă, în deplasare, scor 2-1, formaţia UTA Arad, în etapa a 23-a din Superligă. Este a doua victorie consecutivă pentru Nicolae Dică pe banca dâmboviţenilor

Mioveni a legat două victorii consecutive cu Nicolae Dică pe bancă. La Arad, oaspeţii au deschis scorul prin Amine Benchaib, în minutul 9. Acelaşi jucător a reuşit dubla în minutul 44, când a transformat o lovitură de pedeapsă, după un fault comis de Hoxhallari la Sno, în careul gazdelor.

UTA a redus din diferenţă prin Stefan Milosevic, în minutul 81, dar a fost prea tîrziu pentru ca arădenii să mai poată reveni şi CS Mioveni a ajuns la 15 puncte în Superligă.

Echipa lui Dică se află însă tot pe ultimul loc, al 16-lea, la cinci puncte distanţă de UTA, care ocupă poziţia a 15-a, cu 20 de puncte

UTA ARAD: Iacob – Vukcevic (R. Benzar 46), Chindriş, Benga, Hoxhallari - Pop, Batha, Cascini (Willie 61) - Keşeru (Milosevic 46), Ubbink, Postolachi. ANTRENOR: Laszlo Balint

CS MIOVENI: Greab - Sno, Garutti, Scarlatache, Burnea – Panait (Lepistu 55), Lixandru – Antal (Diallo 71), Benchaib (Mboumbouni 71), Carnat (Rădescu 85) – B. Rusu (Buziuc 85). ANTRENOR: Nicolae Dică

Cartonaş galben: Ubbink 54, Chindriş 67 / Burnea 16, Carnat 32, Antal 45+1, Gomes Garutti

Arbitri: Andrei Moroiţă – Daniel Mitruţi, Alexandru Vodă –

Arbitri VAR: George Găman – Ferencz Tunyogi

Afla mai multe despre: nicolae dicacs miovenivictoriesuperliga 

viewscnt
Articole similare