Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Radu, distracţie pe un refren celebru. Fundaşul român a cântat şi s-a simţit bine alături de colegii de la Lazio, de Crăciun | VIDEO

Ştefan Radu, distracţie pe un refren celebru. Fundaşul român a cântat şi s-a simţit bine alături de colegii de la Lazio, de Crăciun | VIDEO

Stranieri

Comentarii

Ştefan Radu (36 de ani) a făcut spectacol la petrecerea de Crăciun a lui Lazio. Veteranul fundaş român a fost surprins în timp ce fredona cu mult patos o variantă a unei melodii devenite celebre, mai ales la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar.

Ştefan Radu, distracţie la maximum. Fundaşul român a cântat şi s-a simţit bine alături de colegii de la Lazio, de Crăciun | VIDEO

Ştefan Radu este întro vacanţă continuă la Lazio. Ajuns la o vârstă venerabilă, 36 de ani, fundaşul român a devenit rezervă eternă în acest sezon sub comanda lui Maurizio Sarri.

După ce sezonul competiţional a luat pauză ca urmare a desfăşurării Campionatului Mondial din Qatar, multe dintre echipele de club, cu excepţia celor din Anglia, îşi prelungesc vacanţa, datorită sărbătorilor de iarnă.

Printre acestea se află şi Lazio, prilej numai bun de a da petrecerea tradiţională de Crăciun. Iar Ştefan Radu a fost în plin de voie bună.

Acesta a cântat ”Lazio is on fire”, un refren cunoscut în lumea fotbalului, preluat de la melodia lui Gala, ”Freed From Desire”, şi adaptat la clubul din Roma.

Melodia a fost făcută celebră în lumea fotbalului de fanii nord-irlandezi, în 2016, pentru atacantul Will Grigg.

Campionatul Italiei se reia pe 4 ianuarie 2023, odată cu etapa a 16-a, atunci când Lazio va juca în deplasare la Lecce.

Într-o declaraţie dată la începutul sezonului, Ştefan Radu a precizat că acesta va fi, în proporţie de 99%, ultimul său sezon în tricoul lui Lazio, club de la care se va retrage.

 

Afla mai multe despre: stefan radulazio 

viewscnt
Articole similare