Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru dintr-un foc. Plecări în masă de la CFR Cluj după un sezon dezamăgitor pentru echipa lui Dan Petrescu

Patru dintr-un foc. Plecări în masă de la CFR Cluj după un sezon dezamăgitor pentru echipa lui Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj pare ieşită din lupta pentru titlu, fiind la şapte puncte în spatele liderului Farul Constanţa. Cum cel de-al şaselea campionat consecutiv este tot mai departe, oficialii ardelenilor au început deja pregătirile pentru noul sezon.

Cinci titluri consecutive are în acest moment CFR Cluj, însă ardelenii mai au doar şanse teoretice pentru câştigarea şi celui de-al şaselea trofeu la rând în Superligă. Cu trei etape rămase de disputat până la finalul sezonului, echipa lui Dan Petrescu este la şapte puncte în spatele liderului Farul Constanţa.

Oficialii campioanei României şi-au luat deja gândul de la titlu şi au început deja pregătirea noului sezon. Astfel, CFR Cluj a conturat şi o listă neagră pentru pauza din vară. Conform spotmedia.ro, Bălgrădean, Ţîru, Debeljuh şi Bordeianu sunt primii patru fotbalişti care pleacă de la campioana României.

Venit la CFR Cluj în vara lui 2020, Cristi Bălgrădean a bifat doar nouă meciuri, în toate competiţiile, în acest sezon şi urmează să se despartă de ardeleni. În aceeaşi situaţie se află şi Bogdan Ţîru. Fundaşul central de 29 de ani a revenit în ţară, în iarnă, din Polonia, însă n-a fost pe placul lui Dan Petrescu, iar până acum a prins doar şase meciuri în competiţiile interne.

O dezamăgire pentru oficialii CFR-ului a fost în actuala stagiune şi Gabriel Debeljuh. Atacantul croat s-a accidentat încă din startul sezonului şi a apucat să bifeze doar zece partide în tricoul clujenilor. 

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare