Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scaune de pescuit: o sursă de confort de care ai nevoie

Scaune de pescuit: o sursă de confort de care ai nevoie

Diverse

Comentarii

Pescuitul este un sport ce atrage din ce în ce mai mulţi practicanţi, fiind considerat de mulţi un sport unde relaxarea fizică şi mentală creează o sinergie aparte. Dacă întrebi orice pescar despre obiectivele sale, îţi va răspunde fără ezitare că fiecare sesiune de pescuit reprezintă un moment de deconectarea de la grijile cotidiene care se îmbină cu dorinţa de a-şi atinge obiectivele pescăreşti.

Ce poate fi mai frumos decât o partidă de pescuit unde relaxarea se îmbină cu obiectivele tale? Ştim că îţi doreşti să capturezi cel mai mare peşte pentru a-ţi depăşi propriul record, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţi la confort. Dacă nu le-ai încercat, acum este momentul să descoperi cele mai confortabile scaune de pescuit dedicate tuturor pasionaţilor de acest sport. Special concepute pentru a completa echipamentul tău de pescuit, scaunele de pescar îţi oferă un moment de odihnă pe malul apei.

CARACTERISTICILE SCAUNELOR DE PESCUIT

De ce ar trebui să investeşti într-un scaun pliabil de pescuit? Pentru că acesta adună toate caracteristicile şi detaliile ce au rolul de a-ţi asigura confort pe malul apei în timp ce supraveghezi atent fiecare mişcare a lansetei. De la structura rezistentă, până la perna scaunului de pescuit ce îmbracă forma acestuia, fiecare element amplifică senzaţia de confort la fiecare utilizare.

Scaunul pliabil de pescar are o structură din oţel sau aluminiu şi un finisaj mat pentru a-l proteja de murdărie. Atât picioarele, cât şi spătarul sunt reglabile pentru a-l ajusta în cea mai confortabilă poziţie pentru tine. Picioarele au o talpă la nivelul solului pentru un plus de stabilitate chiar şi în zonele uşor mlăştinoase. Mai mult, este prevăzut cu funcţia de pliere, astfel că îl poţi depozita uşor când nu îl foloseşti.

Ce mai trebuie să ştii despre scaunele de pescuit? Deşi au o structură solidă şi pot susţine o greutate de până la 150 kilograme, scaunele de pescar sunt uşoare şi ocupă puţin spaţiu în bagaj. Cât despre confort, acesta este amplificat de tetiera şi cotierele căptuşite, totul pentru a-ţi oferi cea mai frumoasă experienţă la pescuit.

BUCURĂ-TE DE SCAUNUL DE PESCAR MAI MULT TIMP

Vrei să investeşti într-un scaun de pescuit de care să te bucuri timp îndelungat? Începe cu alegerea corectă a acestuia, în funcţie de câteva detalii simple, cum sunt greutatea maximă suportată, detaliile de confort, funcţia de pliere. Astfel, la fiecare utilizare îţi va oferi confortul de care ai nevoie pentru un moment de odihnă.

Dar şi întreţinerea corectă a scaunului pliabil de pescuit contribuie la rezistenţa acestuia în timp. Scaunul de pescar este conceput pentru a trece peste orice provocare, cum sunt condiţiile meteo nefavorabile şi umezeala excesivă. Dar la finalul fiecărei partide de pescuit are nevoie de o curăţare detaliată şi corect realizată pentru a îndepărta orice urmă de murdărie care ar putea să îl deterioreze în timp. Iată cum poţi curăţa scaunele de pescar:

  • Curăţă orice urmă de nămol sau alte reziduuri vegetale de pe picioarele scaunului de pescuit;
  • Îndepărtează husa şezutuli şi pernele şi curăţă-le la temperatură joasă;
  • Lasă scaunul de pescuit să se usuce într-un loc bine aerisit;
  • Depozitează scaunul pliabil de pescar într-un loc uscat şi aerisit;
  • Foloseşte husa specială pentru depozitarea acestuia;
  • Înlocuieşte picioarele şi cotierele dacă sunt foarte uzate.

Practici frecvent pescuitul? Indiferent de frecvenţa sesiunilor de pescuit, meriţi să te bucuri de confort şi să te relaxezi din plin în scaune de pescuit rezistente. Inspiră-te din modelele disponibile şi investeşte în cel mai bun echipament pentru sportul tău preferat.

Afla mai multe despre: pescuit 

viewscnt
Articole similare