Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un titular de la FCSB a plecat în străinătate să se trateze! "Sunt şanse mici să fie cu CFR". Alţi doi atacanţi au probleme medicale după victoria cu Sepsi

Încă un titular de la FCSB a plecat în străinătate să se trateze! "Sunt şanse mici să fie cu CFR". Alţi doi atacanţi au probleme medicale după victoria cu Sepsi

FCSB

Comentarii

FCSB tremură pe finalul play-off-ul. În această perioadă, mai mulţi fotbalişti importanţi întâmpină probleme medicale.

Încă un titular de la FCSB a plecat în străinătate, după Edjouma! "Sunt şanse mici să fie cu CFR"

  • FCSB - CFR Cluj are loc duminică, în play-off-ul Superligii, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Farul Constanţa e liderul în clasament, cu 46 de puncte, la trei puncte distanţă de locul secund ocupat de FCSB, în timp ce CFR Cluj mai are şanse doar matematice la titlu, cu 39 de puncte. 

La echipa finanţată de Gigi Becali este presiune în privinţa primului 11, înaintea partidei din Gruia. După ce Edjouma a fost pierdut pentru restul sezonului, Mihai Stoica a oferit ultimele informaţii din lot. 

Andrea Compagno, care n-a evoluat în meciul cu Sepsi din cauza unei accidentări, are şanse minime să fie pe teren cu CFR Cluj. Clubul l-a trimis în Serbia să se recupereze rapid, pentru finalul campionatului. 

"Da, accidentat (n.r. - Compagno). De duminică e la Belgrad. A început terapia, sunt şanse mici să fie cu CFR. Cu Farul, 100% e. Doar că pe noi ne arde meciul cu CFR", a declarat Mihai Stoica.

David Miculescu şi Octavian Popescu au probleme medicale după FCSB - Sepsi 3-1

David Miculescu, cel care a marcat în FCSB - Sepsi 3-1, şi Octavian Popescu au ieşit şi ei cu probleme, după meciul disputat luni pe Arena Naţională. 

"Mai sunt probleme cu Miculescu şi Tavi Popescu. Miculescu va fi examinat, amândoi fac RMN azi (n.r. - marţi). Miculescu a făcut o alunecare şi a simţit ceva la şold. 

Şanse la titlu... Echipa favorită e cea de pe primul loc. N-au avut un meci foarte dificil, au avut un meci extrem de lejer (n.r. - cu Rapid), doar că acum au un meci dificil. 

Craiova e angrenată pentru locul 3 şi e o echipă care nouă ne-a pus probleme foarte mari, cred că e o echipă bună, mai ales că joacă şi Alex Creţu, jucător extrem de important", a adăugat conducătorul de la FCSB. 

În următoarea etapă din play-off-ul Superligii, Rapid va primi vizita lui Sepsi, Craiova pe cea a CFR-ului, iar campioana CFR se va deplasa pe Arena Naţională pentru meciul cu FCSB. 

Afla mai multe despre: fcsbaccidentari fcsbmihai stoicafcsb cfr cluj 

viewscnt
Articole similare