Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nota de plată” după Oţelul - Dinamo! Amenzi de 18.000 de lei şi 15 interziceri de un an de la evenimente sportive

”Nota de plată” după Oţelul - Dinamo! Amenzi de 18.000 de lei şi 15 interziceri de un an de la evenimente sportive

Liga 2

Comentarii

Jandarmii din Galaţi au aplicat amenzi în valoare de 18.000 de lei, cu ocazia desfăşurării partidei de fotbal dintre Oţelul Galaţi şi Dinamo Bucureşti, care a avut loc pe Stadionul Oţelul din Galaţi.

”Nota de plată” după Oţelul - Dinamo

Conform Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi, joi seară, înaintea începerii partidei de fotbal, un grup de 26 suporteri ai echipelor Dinamo Bucureşti şi Petrolul Ploieşti care au efectuat deplasarea la Galaţi neorganizat, cu autoturisme personale, s-au provocat reciproc în zona arenei sportive, astfel că au fost duşi la Secţia 2 Poliţie, în vederea identificării.

Ulterior, 19 dintre suporteri au fost sancţionaţi pentru provocarea şi participarea la scandal, în locuri publice, cât şi pentru săvârşirea în public de fapte sau gesturi obscene, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 18.000 de lei.

De asemenea, pentru 15 suporteri a fost aplicată şi sancţiunea complementară de interzicere a accesului la competiţii sportive de tipul meciurilor de fotbal pentru o perioadă de un an.

Tot joi, înainte de începerea meciului dintre Oţelul Galaţi şi Dinamo Bucureşti, un poliţist a fost rănit într-un incident produs între suporterii celor două echipe, el fiind lovit în cap cu o piatră şi fiind transportat la spital. Tânărul care a aruncat piatra a fost reţinut pentru ultraj.

 

Afla mai multe despre: liga 2 

viewscnt
Articole similare