Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul transferă un fotbalist din Superligă chiar înaintea ”finalei” cu FCSB! Hagi vrea să relanseze cariera fotbalistului plecat de la o echipă din play-off

Farul transferă un fotbalist din Superligă chiar înaintea ”finalei” cu FCSB! Hagi vrea să relanseze cariera fotbalistului plecat de la o echipă din play-offgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa este la un pas de a rezolva primul transfer pentru noul sezon. Rivaldinho (28 de ani), de abia plecat de la Universitatea Craiova, s-a înţeles cu echipa lui Gică Hagi şi urmează să revină la Ovidiu după trei ani.

Toată atenţia celor de la Farul Constanţa este îndreptată la momentul actual către posibila ”finală” pentru campionat împotriva FCSB-ului, care urmează să se dispute duminică, de la ora 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

”Marinarii” mai au doar un punct avans faţă de urmăritoare, însă o victorie ar fi de ajuns pentru a le asigura titlul înaintea ultimei etape, doar al doilea din istoria clubului, după cel din 2017, pe când echipa încă purta numele de Viitorul.

Farul transferă un fotbalist din Superligă chiar înaintea ”finalei” cu FCSB

Chiar şi aşa, cei de la Farul plănuiesc deja pentru noul sezon, iar, potrivit Playsport, formaţia lui Gică Hagi ar fi ajuns la un acord cu Rivaldinho, de abia plecat de la Universitatea Craiova.

Brazilianul nu a reuşit să se impună în Bănie şi, aflat în urma lui Elvir Koljic şi Jovan Markovic în planurile lui Eugen Neagoe, a decis să părăsească echipa şi să îşi caute un nou angajament.

Sursa citată susţine că revenirea sa la Ovidiu, după trei ani, va fi realizată înaintea partidei dintre Farul Constanţa şi FCSB, astfel că acesta va putea să şi facă pregătirea pentru noua stagiune alături de noua echipă.

În contextul în care îi mai are deja în lot pe Denis Alibec, Louis Munteanu, Adrian Mazilu, Mateus Criciuma, Luca Andronache, Vlad Morar şi Ionuţ Cojocaru, aducerea lui Rivaldinho ar fi un semn că Gică Hagi se aşteaptă să îşi piardă din jucători.

Alibec are o convenţie cu ”Regele” să o părăsească pe gratis pe Farul Constanţa, dacă primeşte o ofertă de nerefuzat, în timp ce împrumutul lui Louis Munteanu riscă să nu poată fi prelungit.

În aceste condiţii, aducerea lui Rivaldinho ar putea avea scopul de a acoperi o anumită gaură pe care Farul ştie că o va avea în viitorul sezon.

Brazilianul a mai îmbrăcat tricoul echipei din Ovidiu în perioada iulie 2019 - august 2020, timp în care a marcat 15 goluri în 43 de apariţii, fiind vândut lui Levski cu 300.000 de euro.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare