Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialii Farul, deranjaţi de acţiunile lui Gigi Becali: ”Acum îl vor pe Louis Munteanu!”

Oficialii Farul, deranjaţi de acţiunile lui Gigi Becali: ”Acum îl vor pe Louis Munteanu!”

Fotbal

Comentarii

În ultimele zile, au apărut mai multe informaţii legate de interesul celor de la FCSB pentru atacantul împrumutat de Fiorentina la Farul, Louis Munteanu (20 ani).

Directorul general al Farului, Cristian Bivolaru, a declarat că astfel de practici sunt cunoscute la FCSB, unde Gigi Becali lansează zvonurile în apropierea meciurilor directe pentru a-i destabiliza pe respectivii jucători.

Cristian Bivolaru: ”Astea sunt lucruri care trebuie sancţionate”

Cristian Bivolaru nu a confirmat sau infirmat informaţiile, însă nu ar fi exclus ca Gigi Becali să forţeze transferul lui Louis Munteanu în vară, când acesta se va întoarce la Fiorentina.

FCSB-ul poate forţa mâna italienilor pentru a accepta transferul, fie sub formă de împrumut, fie definitiv, însă ultimul cuvânt îl va avea Louis Munteanu. Rămâne de văzut dacă acesta va dori să-şi înfrunte actuala echipă, Farul Constanţa.

Oficialul celor de la Farul se aşteaptă ca Gigi Becali să lanseze în spaţiul public interesul şi pentru alţi jucători de la malul mării, în apropierea duelului direct cu FCSB.

Să vedem cunoscutele aruncări din jurul meciurilor importante. Au început, îl vor pe Louis Munteanu, cred că până la meciul cu noi o să-l vrea şi pe Borza şi Mazilu, pe Grameni, pe Alibec.

Astea cred că sunt lucruri care trebuie sancţionate. Gândiţi-vă că un copil de 17 ani când vede public o ofertă, chipurile, a unui club ca FCSB… Un copil nu ştiu cum reacţionează. 

Nu vorbim de jucători căruia îi expiră contractul la vară, ci jucători care au mai mulţi ani de contract. Iar mesajul ajunge la jucător”, a declarat Cristian Bivolaru, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: louis munteanubivolaru 

viewscnt
Articole similare