Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Niţă şi-a găsit echipă pentru sezonul viitor, datorită prestaţiilor de senzaţie din Cehia: ”Suntem mai mult decât interesaţi de transfer”

Florin Niţă şi-a găsit echipă pentru sezonul viitor, datorită prestaţiilor de senzaţie din Cehia: ”Suntem mai mult decât interesaţi de transfer”

Stranieri

Comentarii

Florin Niţă (36 de ani) se află în forma carierei în Cehia. Românul i-a adus lui Pardubice ultima victorie din campionat, cu scorul de 2-0, în deplasarea cu Brno, după ce a apărat două lovituri de la 11 metri, în minutele 69 şi 74.

Tras pe linie moartă la Sparta Praga, Florin Niţă a fost lăsat să îşi găsească o nouă echipă în iarnă, astfel că românul a semnat cu Pardubice.

Pe atunci, echipa se afla ”adânc” în zona retrogradării, dar prestaţiile ”tricolorului” a redat speranţe echipei că s-ar putea salva şi menţine în primul eşalon.

Iar, după ultimul meci, şansele de salvare ale lui Pardubice au crescut semnificativ, datorită lui Niţă: acesta a apărat două penalty-uri, iar echipa sa s-a impus cu 2-0.

Florin Niţă şi-a găsit echipă pentru sezonul viitor

Presa din Cehia i-a lăudat prestaţia şi a notat că actuala sa echipă vrea să îl păstreze şi din vară, când îi expiră împrumutul de la Sparta.

Niţă a bifat prestaţia sezonului în partida de duminică, când l-a oprit pe Jakub Reznicek, golgheterul campionatului. Acum, modesta echipă din estul ţării (n.r. - Pardubice) nu se gândeşte decât cum să-l păstreze pe portarul român, care este împrumutat de la Sparta. Pare o utopie, dar...”, au notat jurnaliştii cehi.

Sursa citată menţionează că Niţă a refuzat prima ofertă primită din partea lui Pardubice, dar că salvarea clubului de la retrogradare ar asigura noi investiţii, care ar îmbunătăţi propunerea făcută românului.

Situaţia se schimbă şi Niţă va fi satisfăcut, pentru că un grup de potenţi oameni de afaceri este interesat să sponsorizeze clubul, mai exact să contribuie la salariul unui jucător-cheie ca românul”, mai adaugă cei de la iSport.

”Suntem mai mult decât interesaţi de transferul definitiv”

În plus, directorul sportiv al clubului, Vit Zavrel, a confirmat că Pardubice este extrem de interesată de goalkeeper-ul de 36 de ani şi că, atât timp cât rămâne în primul eşalon, ar trebui să rezvole mutarea.

Suntem mai mult decât interesaţi de transferul definitiv al lui Niţă, dar pentru asta trebuie să nu retrogradăm, iar negocierile se vor desfăşura în continuare”, a explicat Vit Zavrel.

Rezumatul partidei dintre Brno şi Pardubice, cea în care Niţă a apărat două penalty-uri, poate fi urmărit AICI:

Afla mai multe despre: florin niţă 

viewscnt
Articole similare