Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Niţă, salvator cu S mare pentru Pardubice. Portarul român i-a apărat două penalty-uri aceluiaşi jucător într-un meci vital pentru evitarea retrogradării | VIDEO

Florin Niţă, salvator cu S mare pentru Pardubice. Portarul român i-a apărat două penalty-uri aceluiaşi jucător într-un meci vital pentru evitarea retrogradării | VIDEO

Stranieri

Comentarii

Portarul român, Florin Niţă (35 de ani), a făcut un meci mare în campionatul Cehiei şi a fost salvatorul la propriu al echipei Pardubice, reuşind să apere două penalty-uri.

Florin Niţă, decisiv in salvarea de la retrogradare, în Cehia | VIDEO

A fost un meci nebun în campionatul din Cehia. Pardubice, echipa la care evoluează şi portarul român, Florin Niţă, a câştigat partida din deplasare cu Brno, scor 2-0, în etapa a doua din play-out-ul primei ligi din Cehia. 

Pardubice s-a impus prin golurile marcate de Chlumecky, în minutul 34, şi Krobot, în minutul 90+5, şi a făcut un pas important pentru salvarea de la retrogradare.

Dar această victorie nu ar fi fost posibilă fără contribuţia decisivă a lui Florin Niţă, împrumutat de Sparta Praga lui Pardubice pentru returul acestui sezon.

Portarul român a apărat două penalty-uri, executate de acelaşi jucător al gazdelor, Reznicek, în minutele 69 şi 75, la scorul de 1-0 pentru oaspeţi.

La primul dintre ele, jucătorul lui Brno a bătut atât de slab încăt Niţă chiar a prins mingea în mâini.

La a doua lovitură de pedeapsă, chiar dacă a fost provocată de el, a reuşit să plonjeze excelent în partea sa stângă şi să intervină prompt, menţinând poarta intactă.

Astfel, cu ajutorul lui Florin Niţă, Pardubice a reuşit o victorie uriaşă în zona ”fierbinte” din campionatul Cehiei, acolo unde a egalat-o la puncte chiar pe adversara de astăzi, Brno, 31, şi ocupă locul 15 din 16.

În ceea ce-l priveşte pe Florin Niţă, acesta a fost împrumutat de Sparta Praga la Pardubice, pentru a avea mai mult timp de joc. Iar la noua sa echipă a bifat 15 meciuri, primind 18 goluri, iar în trei dintre ele a menţinut poarta intactă.

Afla mai multe despre: florin nitastraniericehia 

viewscnt
Articole similare