Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soţia îl visa la Barcelona, dar fotbalistul n-a mai jucat de şapte luni. Situaţia fundaşului cu cinci meciuri sub tricolor

Soţia îl visa la Barcelona, dar fotbalistul n-a mai jucat de şapte luni. Situaţia fundaşului cu cinci meciuri sub tricolorgalerie foto

Fotbal

Comentarii

În urmă cu mai bine de şapte ani, Gigi Becali (64 de ani) era convins să plătească 500.000 de euro celor de la Astra Giurgiu, în schimbul lui Gabriel Enache, ajuns acum la 32 de ani.

Acum, fotbalistul a ajuns la şapte luni fără meci oficial bifat la U Craiova 1948, iar oltenii abia aşteaptă să-i rezilieze contractul.

Gabriel Enache a adunat cinci meciuri în tricoul naţionalei României

Gabi Enache nu a convins prin evoluţiile sale din acest sezon - opt la număr în Superligă - iar patronul echipei, Adrian Mititelu, i-a propus rezilierea contractului în iarnă.

Fotbalistul, remunerat cu 8.000 de euro pe lună, nici nu a vrut să audă de această variantă, aşa că a fost trimis să se antreneze separat de prima echipă.

  • Tot în iarnă, Nicolae Dică a încercat să-l aducă la CS Mioveni, însă fotbalistul a refuzat propunerea.

Aşadar, Gabi Enache va rămâne liber de contract din vară, însă rămâne de văzut ce club îşi va asuma riscul înregimentării sale.

Fotbalistul nu a mai jucat într-un meci oficial de pe 15 octombrie 2022, atunci când a fost titular şi integralist în înfrângere oltenilor, scor 0-1, pe terenul celor de la FC Botoşani.

Soţia îl vedea jucând la Barcelona

În urmă cu un an, Lena Enache afirma că i-ar fi plăcut ca soţul ei să joace pentru Barcelona.

Mi-ar fi plăcut să joace la Barcelona, îmi place oraşul”, afirma Lena Enache, potrivit fanatik.ro.

GALERIE FOTO cu Lena Enache

Până să ajungă la Barcelona, Gabi Enache trebuie să se mulţumească cu echipe precum Dacia Mioveni, Astra Giurgiu, FCSB, Rubin Kazan (Rusia), Partizan (Serbia), Dunărea Călăraşi, Zhyzlyzar şi Zhetysu (ambele din Kazahstan) în C.V.

Rămâne de văzut ce-i va rezerva viitorul, după această ultimă experienţă total eşuată de la U Craiova 1948.

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Gabi Enache, conform transfermarkt.de.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gabriel enache 

viewscnt
Articole similare