Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, mesaj motivaţional înainte de FCSB - CFR. ”După masacrul din Giuleşti, puţini mai sperau. Anul trecut, o eroare de arbitraj ne-a interzis finala”

MM Stoica, mesaj motivaţional înainte de FCSB - CFR. ”După masacrul din Giuleşti, puţini mai sperau. Anul trecut, o eroare de arbitraj ne-a interzis finala”

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a postat un mesaj pe o reţea socială, în care îndeamnă la mobilizare suporterii FCSB-ului pentru partida crucială de pe Arena Naţională cu CFR Cluj.

Managerul general al FCSB-ului a reamintit de meciul ”cu cântec” de anul trecut contra Voluntariului, încheiat la egalitate scor 2-2. Atunci, ilfovenii au dat lovitura cu câteva minute înainte de final, în urma unui gol marcat dintr-o poziţie de offside, nesemnalizată de tuşier. În urma acelui rezultat, meciul din ultima etapă dintre FCSB şi CFR nu a mai avut nicio miză, iar clujenii s-au încoronat campioni.

De asemenea, Mihai Stoica nu a uitat de meciul pierdut de FCSB în Giuleşti, scor 0-1, partidă în care roş-albaştrii au contestat vehement arbitrajul.

”După masacrul din Giuleşti, puţini mai sperau. Anul trecut, o eroare de arbitraj ne-a interzis finala”

”După masacrul din Giuleşti, puţini mai sperau că ajungem din nou să depindem doar de rezultatele noastre.

Pentru cei care nu şi-au pierdut speranţa, pentru cei peste 40.000 de stelişti care ne vor fi alături în seara asta, pentru milioanele de stelişti care vor ţine pumnii strânşi în faţa televizoarelor, e OBLIGATORIU să batem CFR cu Petrescu antrenor ŞI pe Arena Naţională într-un meci cu mare miză! N-am reuşit până azi, dar în toate TREBUIE să fie un ÎNCEPUT!

P.S. Anul trecut, o eroare de arbitraj ne-a interzis FINALA cu CFR. Anul ăsta, cu toată succesiunea interminabilă de greşeli contra noastră (mai ales în playoff), suntem încă în cărţi”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

 

Afla mai multe despre: fcsbcfrmm stoica 

viewscnt
Articole similare