Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cutremur în Liga 2. Antrenorul a fost demis deja, iar jucătorii vor fi daţi şi ei afară după ultima umilinţă

Cutremur în Liga 2. Antrenorul a fost demis deja, iar jucătorii vor fi daţi şi ei afară după ultima umilinţă

Liga 2

Comentarii

Concordia Chiajna şi-a anunţat intenţiile de promovare încă din startul sezonului, însă a încheiat stagiunea dezamăgitor, iar acum oficialii clubului se pregătesc pentru schimbări masive.

Ilfovenii au luptat pentru play-off până în ultimele etape ale sezonului regulat, însă au ratat clasarea în primele şase echipe ale Ligii a II-a. După deziluzia trăită odată cu ratarea calificării, Concordia Chiajna a dezamăgit teribil şi în play-out, unde s-a făcut de râs în ultima etapă a sezonului.

Deşi se afla pe locul al doilea în clasamentul Grupei B din play-out, echipa ilfoveană a pierdut surprinzător, pe propriul teren, scor 0-1, cu Unirea Constanţa, echipă deja retrogradată.

În urma acestui rezultat, conducerea Concordiei Chiajna a luat măsuri serioase. Antrenorul Eugen Trică a fost deja demis, iar jucătorii au primit o penalizare de 30% din banii pe care îi mai aveau de încasat în acest sezon. În plus, aproape toate contractele fotbaliştilor vor fi reziliate, iar Chiajna va schimba lotul aproape în totalitate.

Singurul fotbalist care va rămâne, conform declaraţiilor oficialilor, este Gabriel Tamaş, în jurul căruia se va şi construi noul lot.

"Vom avea săptămâna viitoare o şedinţă în cadrul căreia vom stabili noul antrenor. Avem o listă cu câteva nume.

Gabi Tamaş rămâne la Chiajna. Nu 100%, ci 150%. Vom reface lotul din temelii, pentru că sezonul următor vom avea acelaşi obiectiv, promovarea”, a spus Cristi Tănase, preşedintele Concordiei, la Metropola TV.

Afla mai multe despre: chiajna 

viewscnt
Articole similare