Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile celor de la CS Mioveni, după eşecul cu UTA Arad, al optulea din opt în play-out: ”Rezultatul este mincinos. Am avut ocazii imense”

Concluziile celor de la CS Mioveni, după eşecul cu UTA Arad, al optulea din opt în play-out: ”Rezultatul este mincinos. Am avut ocazii imense”

CS Mioveni

Comentarii

Cei de la CS Mioveni au tras concluziile după un nou eşec suferit în play-out-ul Superligii, al optulea din opt etape. Dar de această dată, consideră că jocul echipei deja retrogradate a fost unul foarte bun şi merita un rezultat pozitiv.

CS Mioveni a pierdut şi partida cu UTA Arad, scor 0-2, în etapa a opta din play-out-ul Superligii.

Golurile au fost marcat de Hoxhalllari, în minutul 63, şi Postolachi (90+2).

Concluziile celor de la CS Mioveni, după eşecul cu UTA Arad: ”Rezultatul este mincinos. Am avut ocazii imense”

La finalul meciului, interimarul celor de la CS Mioveni, Vlad Ţăranu, consideră că ”rezultatul este mincinos”, iar Bogdan Rusu a ”zburdat” printre adversari.

Acesta este de părere că formaţia argeşeană merita mai mult din play-out, chiar dacă este deja retrogradată şi cu zero la goluri marcate şi puncte.

”N-a vrut să intre astăzi. După meciul de la Voluntari, am felicitat adversarul şi am spus că rezultatul este meritat, astăzi, rezultatul este mincinos. Am avut ocazii imense, dar ăsta este fotbalul, ei au fost mai pragmatici.

Cred că am oferit un meci frumos, am arătat că avem inimă, am tras cu UTA până la final, am demonstrat că Mioveniul n-a fost chiar aşa moartă cum a crezut toată lumea.

Rezultatele arată altceva, dar am avut suflet. Nu e o palmă pentru nimeni. Am spus, pentru noi au fost săptămâni normale, atmosfera a fost ok.

Am zis să ne demonstrăm nouă că puteam face mai mult. Pierzi, dar contează şi cum pierzi, cu capul sus, fruntea înainte.

Am avut meciuri în care am jucat aşa, dar discrepanţele între evoluţii au fost cam mari. Dacă păstram o linie, rezultatele erau altele. Am avut meciuri foarte bune şi meciuri foarte proaste.

Trebuie să învăţăm din asta. E important să se ţină o linie de echilibru. Ăsta e cuvântul perfect, echilibru.

E soarta, aşa a fost. Îl pun pe Buză de acolo de 10 ori, de 10 ori dă gol. Sunt jucători cu calitate, cu ani în Liga 1, care vor rămâne în Liga 1.

L-aţi văzut astăzi pe Rusu? A zburdat printre ei. Cu puţin noroc, putea ieşi altceva astăzi”, a declarat Ţăranu, după meci.

CS Mioveni este ultima în campionat, cu 11 puncte acumulate, niciunul însă în play-out. În ultima etapă a sezonului va întâlni pe FC Botoşani, în deplasare.

Afla mai multe despre: cs miovenisuperliga 

viewscnt
Articole similare